Complyit

Karriär

Möt några av våra co-workers

Maria

"Efter flera år på samma företag ville jag ha nya utmaningar och testa ny mark inom Life Science-fältet. Då kändes ett konsultbolag som Complyit, helt nischat mot Life Science, och dessutom med kontor i Uppsala, helt rätt och väldigt spännande. Jag visste också om flera trevliga och duktiga personer som jobbade på Complyit."
Läs intervjun

Rami

"Jag sökte efter ett företag som inte bara kunde erbjuda utvecklande och betydelsefulla uppdrag inom Life Science, utan även ett företag där gemenskap, respekt och kompetens stod i fokus."
Läs intervjun

Marika

"Jag lade märke till Complyit redan några år innan jag sökte mig dit. På något sätt etsade sig bilden av ett litet, familjärt, sympatiskt och lite kaxigt (!) bolag fast hos mig. När det var dags att söka nytt arbete blev det naturligt att ta kontakt och se om Complyit uppfyllde min bild av företaget, mina värderingar och mina förväntningar. Det gjorde det, och här är jag nu fortfarande - fyra år efter vår första träff"
Läs intervjun

Oscar

"Som småbarnsförälder är det såklart väldigt viktigt för mig att min arbetsgivare är flexibel och visar förståelse för att även privatlivet måste få ta plats. Jag har alltid upplevt både stöd och intresse från Complyits sida för att det ska funka på ett bra sätt."
Läs intervjun

                        Är du vår nya Co-worker?

Di Gasell fem år i rad, Superföretag tre år i rad, MästarGasell och vi är långt från klara. Vill du vara med och skriva fortsättningen tillsammans med oss?

Har du en ingenjörs- eller naturvetenskaplig examen och flerårig branscherfarenhet?

Känner du att du har vad som krävs för att vara en av de bästa Life Science konsulterna på marknaden?

Söker du efter nya utmaningar i ett företag som befinner sig i en spännande och expansiv fas?

Medicinteknik: Vi är speciellt intresserade av dig med lång erfarenhet av regulatoriska krav inom medicinteknik eller in vitro diagnostik. Det kan vara allt från klassificering,regulatorisk strategi, skriva teknisk fil, kvalitetssäkring, utvecklings/ändringsprojekt eller marknadsuppföljning.

Läkemedel: Vi är intresserade av dig med flerårig erfarenhet i roller som processingenjör, valideringsingenjör/ledare, kvalitetsvärderare, projektledare etc.

Varmt välkommen att skicka in en spontanansökan till ansokan@complyit.se


Vid frågor kontakta:

Rekryteringschefer:
Paula Diago 073-980 11 19 (Stockholm & Södertälje)
Anna Fernkvist 070-783 08 32 (Uppsala)

Lediga jobb just nu