Complyit

Karriär

Our vision is to to be the clients’ first choice for their assignments as well as the employees’ first choice of employer

Lediga jobb just nu >Möt några av våra Co-workers >

"the whole idea of co-working is to bring bright,
creative people together and let the ideas collide"

Är du vår nya Co-worker?

Complyit är ett konsultbolag i Stockholm och Uppsala med cirka 90 medarbetare där alla arbetar inom Life Science; i huvudsak läkemedel, bioteknik och medicinteknik. Alla konsulter hos oss brinner för att hjälpa våra kunder att lyckas. På Complyit är vi ett tight team med god sammanhållning och stor stolthet. Vår företagskultur präglas av öppenhet, mångfald och engagemang och vi investerar mycket tid i att bygga relationer oss co-workers emellan och med våra kunder.

Complyits nyckelfilosofi är enkel, vi vill vara de allra bästa konsulterna i branschen.  För att trivas behöver du vara driven och ha lätt att ta kontakt med människor du inte känner. Vill du, som vi, sticka ut från mängden och ge det lilla extra som gör att du blir ihågkommen och efterfrågad?

Våra värderingar på Complyit, som vi lever efter varje dag:

Fantastisk personal – vi är de bästa av de bästa.

Respekt – respekt för kunden, respekt för tid, pengar och varandra.

Glädje – våra kunder ska ha kul när de arbetar med oss. Vi ska ha kul tillsammans med våra kunder.

Vi ger kunden mycket mer – vi är inte bara charmiga, vi kan leverera också.


Är du vår nya Co-worker?
Ansök redan idag!

Skicka spontanansökan!

Varmt välkommen att skicka in en spontanansökan till ansokan@complyit.se eller ställ en fråga till våra rekryteringsansvariga:

Uppsala
sofia.olsson@complyit.se

Stockholm

masoud.mojdani@complyit.se

Möt några av våra co-workers

Jonas

"Complyit är ett sympatiskt och annorlunda konsultföretag i en positiv mening, med ett samhällsengagemang och värderingar som passar mig."
Läs intervjun

Matilda

"Jag är dels stolt över att jobba på ett företag som lyssnar så mycket på sina anställda och hela tiden vill bli bättre. Men jag blir också stolt varje gång vi på månadsmöten får höra rapporter från våra kollegor ute hos kunder som hjälper till att ta fram nya spännande produkter och inte minst vaccin i dessa tider."
Läs intervjun

Maria

"Efter flera år på samma företag ville jag ha nya utmaningar och testa ny mark inom Life Science-fältet. Då kändes ett konsultbolag som Complyit, helt nischat mot Life Science, och dessutom med kontor i Uppsala, helt rätt och väldigt spännande. Jag visste också om flera trevliga och duktiga personer som jobbade på Complyit."
Läs intervjun

Rami

"Jag sökte efter ett företag som inte bara kunde erbjuda utvecklande och betydelsefulla uppdrag inom Life Science, utan även ett företag där gemenskap, respekt och kompetens stod i fokus."
Läs intervjun

Marika

"Jag lade märke till Complyit redan några år innan jag sökte mig dit. På något sätt etsade sig bilden av ett litet, familjärt, sympatiskt och lite kaxigt (!) bolag fast hos mig. När det var dags att söka nytt arbete blev det naturligt att ta kontakt och se om Complyit uppfyllde min bild av företaget, mina värderingar och mina förväntningar. Det gjorde det, och här är jag nu fortfarande - fyra år efter vår första träff"
Läs intervjun

Oscar

"Som småbarnsförälder är det såklart väldigt viktigt för mig att min arbetsgivare är flexibel och visar förståelse för att även privatlivet måste få ta plats. Jag har alltid upplevt både stöd och intresse från Complyits sida för att det ska funka på ett bra sätt."
Läs intervjun