Complyit

Life Science konsult Uppsala

Complyit är ett konsultbolag med fokus på relationer. Vi finns i Stockholm och Uppsala och har cirka 90 medarbetare där alla arbetar inom Life Science; främst läkemedel, bioteknik och medicinteknik. Alla konsulter hos oss brinner för att hjälpa våra kunder att lyckas, främst genom längre uppdrag hos kund inom en rad expertområden, men vi gör också punktinsatser hos företag, till exempel inspektioner och utbildningar. På Complyit är vi ett tight team med god sammanhållning och stor stolthet, och det understrukna Co i vår logotype symboliserar just det: att vi är Co-workers som jobbar tillsammans. Vi lägger mycket tid på att konsulterna ska känna varandra, för tillsammans är vi ännu starkare.

Vi är stolta över att ha fått utmärkelsen Gasellföretag (Dagens Industri) fem år i rad och även blivit Superföretag fyra år i rad (Veckans affärer). Dessutom toppar vi ligan av de tekniska konsultbolagen med en hög andel kvinnor! För oss är kompetens och driv en hygienfaktor, men ovanpå det så är vi banbrytande på att anställa personer som har det där lilla extra. Complyits nyckelfilosofi är enkel; vi vill vara de allra bästa konsulterna i branschen.

Nu söker vi dig som vill stötta våra kunder inom LifeScience och göra skillnad med din kompetens, personlighet och erfarenhet. Vi söker dig med minst tre års erfarenhet inom Life Science-industrin. Det är starkt meriterande att ha arbetat i roller som till exempel kvalitetsingenjör, valideringsingenjör, valideringsledare, processingenjör, utvecklingsingenjör eller projektledare.  Du kan även ha arbetat med kvalitetssäkring och regulatorisk rådgivning.

Som konsult hos oss på Complyit kommer du att få kontakt med olika företag som arbetar med läkemedel, medicintekniska produkter eller omkringliggande verksamheter. I ditt dagliga arbete kommer du att vara på plats hos våra kunder eller arbeta på distans. Pendlingsbarhet i vår närregion (Mälardalen) förväntas.

Du som söker ska ha följande meriter:

·       Akademiskutbildning inom kemi, medicin, farmaci, biologi, ingenjör eller liknande.

·       Arbetat minst 3 år inom medicinteknik eller läkemedelsindustrin.

·       Vara väl förtrogen med GxP och/eller medicintekniska standarder.

·       Tycka om att träffa nya människor och arbeta i en regulatoriskt kontrollerad miljö.

·       Tycka om och vara bekväm med att skriva kvalitetsdokumentation.

·       Kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

För att trivas hos oss behöver du vara ambitiös, social och vara öppen för nya situationer. Du är flexibel, initiativrik och ser möjligheter snarare än problem. Vi lägger stor vikt vid sociala egenskaper och grundinställning och det ska känneteckna dig att vara lyhörd, ödmjuk och positiv. Vill du, som vi, sticka ut från mängden och göra det där lilla extra som gör att du blir ihågkommen och efterfrågad? Då kommer du att passa in hos oss!

Vad erbjuder vi dig?

Vi är en arbetsgivare som präglas av ambition, gemenskap och sammanhållning och dessa är några av våra förmåner som du får ta del av:

·       Du kommer att ingå i ett team av kompetenta kollegor att nätverka med, som du kan dela med dig av dina kunskaper och samtidigt lära dig av.

·       Du kommer att ha en engagerad och närvarande chef.  

·       Vi erbjuder reseersättning: Har man längre till sitt uppdrag än till sitt hemmakontor (huvudkontoret i Stockholm eller kontoret i Uppsala) får man reseersättning till sitt uppdrag. 

·       Vi erbjuder sju veckors betald ledighet, där du kan ta ut delar av din ledighet på timbasis.

·       Vi har också bland annat friskvårdsbidrag, avsättning till tjänstepension och sjukvårdsförsäkring.

Våra värderingar på Complyit, som vi lever efter varje dag:

·       Fantastiskpersonal – vi är de bästa av de bästa. 

·       Respekt – respekt för kunden, respekt för tid, pengar och varandra.

·       Glädje – våra kunder ska ha kul när de arbetar med oss. Vi ska ha kul tillsammans med våra kunder. 

·       Vi ger kunden mycket mer – vi är inte bara charmiga, vi kan leverera också.

”The whole idea of Co-working is to bring bright, creative people together and let the ideas collide.”

Är du vår nästa Co-worker?

Vi hoppas att vi kan få träffa dig på en intervju och lära känna varandra bättre. Tills dess, ta hand om dig! 

 

Läs mer på complyit.se

 

Frågor besvaras av:

Rekryteringsansvarig Stockholm/Södertälje: Ellinor Bäcklin Bergh +46 (0)73 558 89 76

Rekryteringsansvarig chef Uppsala: Sofia Olsson +46 (0)73508 8047

 

Ansökningar skickas till: ansokan@complyit.se

Då det är semestertider kommer vi hanteraansökningar i mitten av augusti. Kontakt från rekryteringsbolag och rekryterare undanbedes.