Complyit

Life Science konsult Uppsala

Complyit är ett konsultbolag verksamt i Mälardalen med kontor i Uppsala och Stockholm med cirka 90 medarbetare där alla arbetar inom Life Science; främst läkemedel, bioteknik och medicinteknik. Alla konsulter hos oss brinner för att hjälpa våra kunder att lyckas. Nu växer vi i Uppsala och söker dig som vill stötta våra kunder inom läkemedelstillverkning och medicinteknik och göra skillnad med din kompetens och erfarenhet.

Vi söker dig med minst ett par års erfarenhet inom Life Science industrin. Du har sannolikt arbetat i roller som tex valideringsingenjör, valideringsledare, processingenjör, utvecklingsingenjör eller projektledare och vill fortsätta utvecklas inom dessa roller eller närliggande roller.  Du kan även ha arbetat med kvalitetssäkring och regulatorisk rådgivning.

Vi erbjuder främst konsulttjänster på plats hos kund inom en rad expertområden men vi gör också punktinsatser hos företag, tillexempel inspektioner och utbildningar. På Complyit är vi ett tight team med god sammanhållning och stor stolthet som har kul ihop. Det understrukna Co i vår logotype symboliserar att vi är Co-workers som jobbar tillsammans. Vi lägger mycket tid på att alla ska känna varandra, för tillsammans är vi ännu starkare. 

För oss är kompetens och driv en självklarhet, men ovanpå det så är vi banbrytande på att hitta rätt personer. Hittills har Complyit fått utmärkelsen Gasellföretag (Dagens Industri) fem år i rad och även blivit Superföretag tre år i rad (Veckans affärer). Vi toppar dessutom ligan av de tekniska konsultbolagen med en hög andel kvinnor.

Complyits nyckelfilosofi är enkel, vi vill vara de allra bästa konsulterna i branschen.  För att bli kallad till intervju hos oss för den här rollen behöver du ha arbetat ett par år med medicinteknik eller inom läkemedelsindustrin men vi fokuserar också mycket på dina sociala egenskaper. Det ska känneteckna dig att vara lyhörd, flexibel och öppen för nya situationer. För att trivas hos oss behöver du vara driven och ha lätt att ta kontakt medmänniskor du inte känner. Vill du, som vi, sticka ut från mängden och ge det lilla extra som gör att du blir ihågkommen och efterfrågad?  

I ditt dagliga arbete kommer du att vara på plats hos våra kunder eller arbeta på distans. Pendlingsbarhet i vår närregion förväntas.

Du som söker ska ha följande kvalifikationer:

·       Akademisk utbildning inom ingenjörsämnen, kemi, medicin, farmaci, biologi eller liknande

·       Arbetat minst 3 år inom medicinteknik och/eller läkemedelsindustrin

·       Vara väl förtrogen med de vanligaste medicintekniska ISO-standarderna och GMP .

·       Tycka om att träffa nya människor och arbeta i en regulatoriskt kontrollerad miljö

·       Tycka om och vara bekväm med att skriva kvalitetsdokumentation

·       Kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska

Extra meriterande:

Kunskaper och praktisk erfarenhet inom industrialiseringsprojekt, mikrobiologi, renrumsbygge, förpackningsutveckling, instrument- eller processvalidering

Du är ambitiös, initiativrik och intresserad av att aktivt bidra till Complyits utveckling och fortsatta framgång, samtidigt som du är ödmjuk och flexibel och ser möjligheter snarare än problem när du stöter på utmaningar och nya arbetsuppgifter. Vidare är du en positiv och social person med mycketenergi som trivs med en arbetsgivare som präglas av ambition, stor gemenskap och sammanhållning.

Som konsult hos oss på Complyit kommer du att få kontakt med många olika företag som arbetar med medicintekniska produkter, läkemedel,  eller omkringliggande verksamheter. Du kommer att ingå i ett team av kompetenta kollegor där du kan dela med dig av dina kunskaper och lära dig av andra. Placeringsort är i första hand Uppsala men även Stockholm kan vara aktuellt. Beroende på var man bor så tillhör man ett av kontoren och har man längre till sitt uppdrag än till sitt hemmakontor får man reseersättning till sitt uppdrag. På Complyit erbjuder vi sju veckors betald ledighet och du kan ta ut delar av din ledighet på timbasis. Vi har också bland annat friskvårdsbidrag, avsättning till tjänstepension och sjukvårdsförsäkring.

Våra värderingar på Complyit, som vi lever efter varje dag:

Fantastisk personal – vi är de bästa av de bästa. 

Respekt – respekt för kunden, respekt för tid, pengar och varandra.

Glädje – våra kunder ska ha kul när de arbetarmed oss. Vi ska ha kul tillsammans med våra kunder. 

Vi ger kunden mycket mer – vi är inte bara charmiga, vi kan leverera också.

 

”the whole idea of Co-working is to bring bright, creative people together and let the ideas collide”

Är du vår nästa Co-worker?

Är du rätt person att ta dig an utmaningen? Vi hoppas att vi kan få träffa dig på en intervju och lära känna varandra bättre. Tills dess, ta hand om dig! 

 

Läs mer på complyit.se

 

Frågor besvaras av:

Rekryteringsansvariga chefer: Anna Fernkvist 070-7830832 och Sofia Olsson 073-508 80 47

 

Ansökningar skickas till: ansokan@complyit.se

Ansökningar hanteras löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakt från rekryteringsbolag och rekryterare undanbedes.