Complyit

Life Science konsult Uppsala

Complyit är ett konsultbolag i Stockholm och Uppsala med cirka 90 medarbetare där alla arbetar inom Life Science; i huvudsak läkemedel, bioteknik och medicinteknik. Alla konsulter hos oss brinner för att hjälpa våra kunder att lyckas. Vi erbjuder främst konsulttjänster för längre uppdrag hos kund inom en rad expertområden men vi gör också punktinsatser hos företag, tillexempel inspektioner och utbildningar. På Complyit är vi ett tight team med god sammanhållning och stor stolthet. Vår företagskultur präglas av öppenhet, mångfald och engagemang och vi investerar mycket tid i att bygga relationer oss co-workers emellan och med våra kunder.

För oss är kompetens och driv en hygienfaktor, men ovanpå det så är vi banbrytande på att hitta rätt personer. Hittills har Complyit fått utmärkelsen Gasellföretag (Dagens Industri) fem år i rad och även blivit Superföretag fyra år i rad (Veckans affärer). Vi toppar dessutom ligan av de tekniska konsultbolagen med en hög andel kvinnor.

Complyits nyckelfilosofi är enkel, vi vill vara de allra bästa konsulterna i branschen.  För att trivas behöver du vara driven och ha lätt att ta kontakt med människor du inte känner. Vill du, som vi, sticka ut från mängden och ge det lilla extra som gör att du blir ihågkommen och efterfrågad?  

Nu söker vi dig som vill stötta våra kunder inom läkemedelstillverkning och medicinteknik och göra skillnad med din kompetens, din personlighet och erfarenhet. Vi söker både dig med minst ett par års erfarenhet inom Life Science-industrin, eller angränsande branscher, samt dig som är nyutexad med en utbildning inom vårt område.

Det är starkt meriterande att ha arbetat ett par år inom relevant bransch och då i roller som tex kvalitetsingenjör, valideringsingenjör, valideringsledare, processingenjör, utvecklingsingenjör eller projektledare.  Du kan även ha arbetat med kvalitetssäkring och regulatorisk rådgivning.  Vi lägger stor vikt vid sociala egenskaper och grundinställning. Det ska känneteckna dig att vara lyhörd, flexibel och öppen för nya situationer. Är du det kommer du att passa in hos oss!

Du som söker ska ha följande meriter:

·       Akademisk utbildning inom kemi, medicin, farmaci, biologi, ingenjör eller liknande

·       Vara väl förtrogen med GxP och/eller medicintekniska standarder

·       Tycka om att träffa nya människor och arbeta i en regulatoriskt kontrollerad miljö

·       Tycka om och vara bekväm med att skriva kvalitetsdokumentation

·       Kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska

Du är ambitiös, initiativrik och intresserad av att aktivt bidra till Complyits utveckling och fortsatta framgång, samtidigt som du är ödmjuk och flexibel och ser möjligheter snarare än problem när du stöter på hinder och nya arbetsuppgifter. Vidare är du en positiv och social person med bra energi som trivs med en arbetsgivare som präglas av ambition, stor gemenskap och sammanhållning.

Vad erbjuder vi dig?

Som konsult hos oss på Complyit kommer du att få kontakt med olika företag som arbetar med läkemedel, medicintekniska produkter eller omkringliggande verksamheter. I ditt dagliga arbete kommer du att vara på plats hos våra kunder eller arbeta på distans. Pendlingsbarhet i vår närregion (Mälardalen) förväntas.

Du kommer att ingå i ett team av kompetenta kollegor där du kan dela med dig av dina kunskaper och lära dig av andra. Du kommer att ha en engagerad och närvarande chef och många kollegor att nätverka med.  Vi har huvudkontor i Stockholm och kontor i centrala Uppsala. Beroende på var man bor så tillhör man ett av kontoren och har man längre till sitt uppdrag än till sitt hemmakontor får man reseersättning till sitt uppdrag. Vi erbjuder sju veckors betald ledighet, där du kan ta ut delar av din ledighet på timbasis. Vi har också bland annat friskvårdsbidrag, avsättning till tjänstepension och sjukvårdsförsäkring.

Våra värderingar på Complyit, som vi lever efter varje dag:

Fantastisk personal – vi är de bästa av de bästa. 

Respekt – respekt för kunden, respekt för tid, pengar och varandra.

Glädje – våra kunder ska ha kul när de arbetar med oss. Vi ska ha kul tillsammans med våra kunder. 

Vi ger kunden mycket mer – vi är inte bara charmiga, vi kan leverera också.

 

”the whole idea of Co-working is to bring bright, creative people together and let the ideas collide”

Är du vår nästa Co-worker?

Är du rätt person att ta dig an utmaningen? Vi hoppas att vi kan få träffa dig på en intervju och lära känna varandra bättre. Tills dess, ta hand om dig! 

 

Läs mer på complyit.se

 

Frågor besvaras av:

Rekryteringsansvariga chefer Uppsala: Anna Fernkvist 070-7830832 och Sofia Olsson 073-508 80 47

Rekryteringsansvarig chef Stockholm: Mikaela Recknagel 073-941 38 82

 

Ansökningar skickas till: ansokan@complyit.se

Ansökningar hanteras löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakt från rekryteringsbolag och rekryterare undanbedes.