Complyit

Medtech Chef

Complyit anställer de bästa konsulterna och ledarna inom Life Science – är du en av dem?

Vi fortsätter växa och söker nya medarbetare som vill bli en del av ett företag utöver det vanliga. Di Gasell fyra år i rad, Superföretag två år i rad, MästarGasell och vi är långt från klara. Vill du vara med och skriva fortsättningen tillsammans med oss?

Vi vill nu förstärka vår fantastiska och sammanhållna ledningsgrupp med ytterligare en konsultchef till Stockholm/Uppsala, denna gång med Medtech profil.

Rollen:

Du kommer att ingå i ledningsgruppen som idag består av 5 konsultchefer, COO och VD, och vi träffas minst en dag i veckan på vårt kontor i Stockholm eller Uppsala.

Du kommer att rekrytera, leda och coacha ett team av kompetenta konsulter. Du kommer aktivt att delta i processen att etablera nya kunder och initiera nya uppdrag samt att säkerställa att varje konsults kompetens nyttjas på bästa sätt. I rollen ingår att affärsmässigt och professionellt knyta och upprätthålla kontakter med kunder samt arbeta löpande med kandidat-, konsult- och kundvård. Arbetet är mycket varierande och flexibelt och du planerar självständigt större delen av din tid.

 

Din profil:

För att lyckas i rollen krävs att du har flerårig erfarenhet inom medicinteknik, gärna ha jobbat i olika roller och skaffat dig djup förståelse för olika standarder och regulatoriska krav. Du har en stark affärsmässig sida och ett stort kontaktnät inom medicintekniska området och vill vara drivande i att öppna nya dörrar för våra duktiga Medtechkonsulter.

Vidare får du gärna ha jobbat i en ledande roll som till exempel projektledare eller linjechef. Det är också positivt om du har erfarenhet från såväl mindre som större företag, gärna med global verksamhet. Som person är du driven och ambitiös men också ödmjuk och lyhörd. Du ser möjligheter istället för problem och har ett öppet och flexibelt sätt.

Du är en god kommunikatör och har förmågan att entusiasmera din omgivning. Ett stort intresse för människor och en positiv inställning genomsyrar ditt arbete.

 

Välkommen att söka, vi väntar på dig!

Ansökningar skickas till: ansokan@complyit.se

Vid
frågor kontakta:

VD:
Anna Kälvemark: 073-358 01 99

COO:
Firas Al-Saffar: 073-640 65 55

Rekryteringschef:
Paula Diago 073-980 11 19