Complyit

Senior konsult Life Science - Södertälje

Nu söker vi de bästa Seniora konsulterna, är du en av dem?

Vi söker dig som har hunnit jobba en tid inom läkemedelsindustrin och som vill fortsätta utvecklas inom branschen.

Vi tror att du har hunnit jobba några år och har hunnit skaffa dig en stabil grund inom läkemedelstillverkning och dess reglerade värld.

Vi vill att du ska ha jobbat med validering eller som processingenjör i någon form och gärna inom biotech.  Placeringsort är i första hand Södertälje men även Stockholm kan vara aktuellt.  

Ta chansen att bli en del av ett företag utöver det vanliga!

Complyit är Di Gasell-bolag fem år i rad, Superföretag tre år i rad, MästarGasell och vi är långt från klara. Framgången kommer inifrån. Complyit står för respekt, glädje och att ge kunden lite mer -tillsammans. Vi nöjer oss inte med att bara vara bra konsulter. Vi kallar oss Co-workers.

Kom och bli vår nästa Co-worker att hjälpa våra kunder - skicka in din ansökan till oss, vi vill lära känna dig!

 

Om Complyit

Vi är konsulter inom Life Science, typ.Vi har omdefinierat konsultrollen och vet att man både kan vara framgångsrik och omtyckt. För oss är det en självklarhet att bara erbjuda högpresterande och kompetenta konsulter. Det är lika självklart för oss att erbjuda en härlig arbetsplats, ett nära ledarskap samt en utvecklande och inspirerande miljö. Vi lägger stor vikt vid att få in rätt medarbetare – Complyit vill anställa de bästa medarbetarna genom att vara en riktigt bra arbetsgivare. Idag är vi ca 80 Co-workers som hittat rätt.

Complyit erbjuder tjänster inom b.la validering, kvalitetssäkring, projektledning och regulatorisk rådgivning. Våra kunder finns runt om i Storstockholm och Uppsala är stora och små Life Science-bolag inom medicinteknik-, bioteknik- och läkemedelsindustrin, där kraven som ställs på personalens erfarenhet och kunskap är av största vikt.

Kunduppdragen varierar i längd, innehåll och omfattning vilket ger ett utmanande och utvecklande arbete med möjlighet att jobba på olika arbetsplatser och i olika former.

Som nyutexaminerad talang hos oss får du genomgå vårt unika ”six step accelerating program”, som ger dig som kommer direkt från skolan rätt förutsättningar för att kunna arbeta inom Life Science. Seniora konsulter kan välja att komplettera sin profil med element som saknas. Programmet består av såväl teoretiska avsnitt som praktisk tillämpning.

Om Co-workers

Vi är konsulter inom Life Science som fokuserar på relationer. Du ska ha ett ordentligt driv, vara respektfull, lojal och ändå kunna dra på smilbanden emellanåt. För oss är konsulten en människa du vill jobba med. En glad, driven, lyhörd och ambitiös person som våra kunder aldrig glömmer. Vi är angelägna om att hitta medarbetare med stor social kompetens, som kan leverera ett mervärde till varje kund och som vill vara en delaktig Co-worker. Våra värderingar och mycket mer om oss hittar du på complyit.se.

Om Complyits Goodiebag

Vi är måna om våra medarbetare och lägger stor vikt vid att erbjuda en bra arbetsplats med förmånliga villkor:

- Totalt sju veckors betald ledighet i form av semester och klämdagar

- Provision på det som du som konsultfakturerar och med en schysst marknadsmässig grundlön i botten

- Ett generöst friskvårdsbidrag

- En dedikerad konsultchef som med jämna mellanrum kommer till dig på ditt uppdrag för en personlig avstämning

- Individuella utvecklingsplaner och möjlighet till mängder av interna utbildningar, utlandskonferenser, inspirationsdagar och en massa andra aktiviteter som vi ordnar kontinuerligt

- Ta del av vårt ”six step acceleratingprogram” där du som nyutexaminerad får sko dig inför ett arbete inom Life Science, eller där du som senior får komplettera din profil med kompetensavsnitt du saknar

- Flexibla arbetstider med möjligheter att till viss del själv påverka såväl typ av uppdrag som kund och placering

- Ett mycket centralt och fräscht kontor i Stockholm och Uppsala

- Privat sjukvårdsförsäkring som gör att du direkt kommer till en specialist om du blir sjuk samt att kostnader för receptbelagda läkemedel täcks

- Ett fantastiskt inspirerande och kompetent gäng där du garanterat kommer träffa vänner för livet

Startdatum: Efter överenskommelse.

Vid frågor kontakta:

Rekryteringsansvarig chef: Paula Diago 073-980 11 19 

Är du vår nästa Co-worker?

Ansökningar skickas till: ansokan@complyit.se

 

Kontakt från rekryteringsbolag och rekryterare undanbedes.