Complyit

Senior RA/QA inom Medicinteknik / In vitro Diagnostik

Kan du I, Is+m+r, IIa, IIb, III och A, B, C, D bättre än många?

Bli del av ett företag utöver det vanliga och sprid din kunskap vidare!

Vi söker dig med lång erfarenhet av regulatoriska krav inom medicinteknik eller in vitro diagnostik. Det kan vara från klassificering, strategier, kvalitetssäkring, utvecklings/ändringsprojekt eller marknadsuppföljning.

Vi tror att du har följt med i övergången till de nya förordningarna MDR eller IVDR. Lämpligen har du arbetat praktiskt med vad som förväntas framöver och hur kvalitetsledningssystem, organisation och teknisk dokumentation behöver uppdateras enligt de nya kraven.

Nu kan du bli del av ett företag utöver det vanliga. Complyit är Di Gasell-bolag fem år i rad, Superföretag tre år i rad, MästarGasell och vi är långt från klara. Framgången kommer inifrån. Complyit står för respekt, glädje och att ge kunden lite mer - tillsammans. Vi nöjer oss inte med att bara vara bra konsulter. Vi kallar oss Co-workers.

Kom och bli vår nästa Co-worker att hjälpa våra kunder förbereda sina nya CE-märkningar - skicka in din ansökan till oss, vi vill lära känna dig!

Om Complyit

Vi är konsulter inom Life Science, typ. Vi har omdefinierat konsultrollen och vet att man både kan vara framgångsrik och omtyckt. För oss är det en självklarhet att bara erbjuda högpresterande och kompetenta konsulter. Det är lika självklart för oss att erbjuda en härlig arbetsplats, ett nära ledarskap samt en utvecklande och inspirerande miljö. Vi lägger stor vikt vid att få in rätt medarbetare – Complyit vill anställa de bästa medarbetarna genom att vara en riktigt bra arbetsgivare. Idag är vi ca 80 Co-workers som hittat rätt.

Complyit erbjuder tjänster inom regulatorisk rådgivning, projektledning, kvalitetssäkring och validering. Våra kunder runt om i Storstockholm och Uppsala är stora och små Life Science-bolag inom medicinteknik-, bioteknik- och läkemedelsindustrin, där kraven som ställs på personalens erfarenhet och kunskap är av största vikt.

Kunduppdragen varierar i längd, innehåll och omfattning vilket ger ett utmanande och utvecklande arbete med möjlighet att jobba på olika arbetsplatser och i olika former.

Om Co-workers

Vi är konsulter inom Life Science som fokuserar på relationer. Du ska ha ett ordentligt driv, vara respektfull, lojal och ändå kunna dra på smilbanden emellanåt. För oss är konsulten en människa du vill jobba med. En glad, driven, lyhörd och ambitiös person som våra kunder aldrig glömmer. Vi är angelägna om att hitta medarbetare med stor social kompetens, som kan leverera ett mervärde till varje kund och som vill vara en delaktig Co-worker. Våra värderingar och mycket mer om oss hittar du på complyit.se.

Om Complyits Goodiebag

Vi är måna om våra medarbetare och lägger stor vikt vid att erbjuda en bra arbetsplats med förmånliga villkor:

- Totalt sjuveckors betald ledighet i form av semester och klämdagar

- Provision på det som du som konsult fakturerar och med en schysst marknadsmässig grundlön i botten

- Ett generöst friskvårdsbidrag

- En dedikerad konsultchef som med jämna mellanrum kommer till dig på ditt uppdrag för en personlig avstämning

- Individuella utvecklingsplaner och möjlighet till mängder av interna utbildningar, utlandskonferenser, inspirationsdagar och en massa andra aktiviteter som vi ordnar kontinuerligt

- Flexibla arbetstider med möjligheter att till viss del själv påverka såväl typ av uppdrag som kund och placering

- Ta del av vårt ”six step acceleratingprogram” där du som nyutexaminerad får sko dig inför ett arbete inom Life Science, eller där du som senior får komplettera din profil med kompetensavsnitt du saknar

- Ett mycket centralt och fräscht kontor i Stockholm och Uppsala

- Privat sjukvårdsförsäkring som gör att du direkt kommer till en specialist om du blir sjuk samt att kostnader för receptbelagda läkemedel täcks

- Ett fantastiskt inspirerande och kompetent gäng där du garanterat kommer träffa vänner för livet

 

Startdatum: Efter överenskommelse.

Frågor besvaras av rekryteringsansvarig Stina Johansen på 076-696 16 93

 

Är du vår nästa Co-worker?

Ansökningar skickas till: ansokan@complyit.se

 

Kontakt från rekryteringsbolag och rekryterare undanbedes.