Complyit

Karriär

Möt några av våra Co-workers

Jonas

Vad fick dig att söka dig till Complyit/Hur såg din resa till Complyit ut?

När det nyproduktprojekt jag hade jobbat med under många år började gå mot sitt slut blev det naturligt för mig att fundera på nästa steg. Jag kom då lägligt i kontakt med några personer som jobbade som konsulter på Complyit, de talade mycket väl om företaget och verkade väldigt nöjda. Jag gjorde lite efterforskning och konstaterade – där vill jag också jobba! Ett sympatiskt och annorlunda konsultföretag i en positiv mening med ett samhällsengagemang och värderingar som passar mig.

Vad jobbar du med just nu?

Jag har två halvtidsuppdrag som valideringsledare på olika företag. Båda uppdragen handlar om utrustning för syntes av aktiva ämnen förläkemedel (API tillverkning). Det finns intressanta och olika utmaningar i bådafallen då det ena företaget är inriktat mot R&D och det andra storskaligtillverkning.

Berätta om en arbetsrelaterad höjdpunkt under din anställning på Complyit

Det bästa höjdpunkterna för mig är när vi tillsammans med personal på ett uppdrag har lyckats genomföra något utöver det vanliga, tack vare ett bra samarbete.

Hur ser du på work/lifebalance?

I och med att jag har dubbla halvtidsuppdrag, blir det emellanåt svår balansgång att få tiden att räcka till om det är hög aktivitet på båda ställena.

Målet är att arbetet ska klaras av under ordinariearbetstid. Intensivare perioder balanseras med lugnare perioder föråterhämtning.

Vad gör ni för att stärka sammanhållningen i teamen och på företaget?

Under pågående pandemi har många initiativ genomförts på olika sätt att hålla kontakten över nätet. Det blir inte samma sak som innan, då vi träffades på riktigt vid månadsmöten, AW och lite andra aktiviteter däremellan. Kanske det roligaste och bästa av allt – den årliga konferensen. Där fanns det verkligen tid att lära känna personer bättre och stärka teamkänslan.

Hur kan du vara med och påverka på Complyit?

Det är lätt att framföra åsikter och tankar inom företaget, korta kommunikationsvägar och lyssnande chefer.

Berätta om någonting du är stolt över på Complyit?

Att vara en del av ett företag som står för hög kvalitet och kompetens, som gör skillnad på arbetsplatser.

Hur bidrar ni på Complyit till en ”bättre värld”?

Life Science området som vi är verksamma inom bidrar väldigt mycket till bättre hälsa för många människor välden över. Vi bidrar med vår kompetens till bland annat till framtagning av vacciner och andra läkemedel som gör skillnad.

Fler intervjuer

Åsa

"Känslan av det mindre, familjära företaget har behållits fastän vi är betydligt fler idag än när jag började för snart 8 år sedan."
Läs intervjun

Matilda

"Jag är dels stolt över att jobba på ett företag som lyssnar så mycket på sina anställda och hela tiden vill bli bättre. Men jag blir också stolt varje gång vi på månadsmöten får höra rapporter från våra kollegor ute hos kunder som hjälper till att ta fram nya spännande produkter och inte minst vaccin i dessa tider."
Läs intervjun

Maria

"Efter flera år på samma företag ville jag ha nya utmaningar och testa ny mark inom Life Science-fältet. Då kändes ett konsultbolag som Complyit, helt nischat mot Life Science, och dessutom med kontor i Uppsala, helt rätt och väldigt spännande. Jag visste också om flera trevliga och duktiga personer som jobbade på Complyit."
Läs intervjun

Rami

"Jag sökte efter ett företag som inte bara kunde erbjuda utvecklande och betydelsefulla uppdrag inom Life Science, utan även ett företag där gemenskap, respekt och kompetens stod i fokus."
Läs intervjun

Oscar

"Som småbarnsförälder är det såklart väldigt viktigt för mig att min arbetsgivare är flexibel och visar förståelse för att även privatlivet måste få ta plats. Jag har alltid upplevt både stöd och intresse från Complyits sida för att det ska funka på ett bra sätt."
Läs intervjun