Complyit

Karriär

Möt några av våra Co-workers

Marika

Vad fick dig att söka dig till Complyit?


Jag lade märke till Complyit redan några år innan jag sökte mig dit. På något sätt etsade sig bilden av ett litet, familjärt, sympatiskt och lite kaxigt (!) bolag fast hos mig. När det var dags att söka nytt arbete  blev det naturligt att ta kontakt och se om Complyit uppfyllde min bild av företaget, mina värderingar och mina förväntningar. Det gjorde det, och här är jag nu fortfarande -  fyra år efter vår första träff 🙂

Vad jobbar du med just nu?

Jag arbetar med att säkerställa aseptiken i en ny bioteknologisk läkemedelsfabrik. Jag är inte specialisten inom området, men har ett bra team med experter omkring mig. Jag koordinerar arbetet och ser till att de dokument och processer som måste finnas på plats gör det. 

Hur ser du på work/life balance?

Det är en nödvändighet. Är man engagerad i sitt arbete är det lätt att bli uppslukad under arbetsintensiva perioder. Då behövs en chef/arbetsgivare som ser till att man kommer ihåg att andas och hittar tillbaka till den balansen.

Vad gör ni för att stärka sammanhållningen i teamen och på företaget?


Vi har månadsmöten, kvartalsmöten, och en årlig resa tillsammans. Det skapar tillhörighet med kollegorna och framförallt en personlig kontakt mellan oss som gör att man lätt kan ringa till någon för att fråga/diskutera någon klurighet som dykt upp i uppdraget.

Hur kan du vara med och påverka på Complyit?


Frekventa avstämningar med en lyssnande chef, en platt organisation, nära och informella kontaktvägar hela vägen till 'toppen'. 

Berätta om någonting du  är stolt över på Complyit?


Mina kollegor! Jag har känner både stolthet och glädje över de Complyit-kollegor jag fått möjlighet att arbeta tillsammans med på uppdrag. Jag känner mig alltid trygg med att det är kompetenta, att de levererar i tid och dessutom är så himlans trevliga och lätta att jobba med. 

Hur bidrar ni på Complyit till en ”bättre värld”


Förutom att vi arbetar i en bransch som syftar till bättre hälsa, har Complyit sedan flera år tillbaka haft en intern grupp som jobbar med diverse frågor för att förbättra vår omvärld på ett antal olika fronter. De egna initiativen och engagemanget inom gruppen har till stor del varit styrande och det har varit lyxigt att kunna jobba med frågor frågor man brinner för inom ramen för sitt dagliga arbete.

Fler intervjuer

Jonas

"Complyit är ett sympatiskt och annorlunda konsultföretag i en positiv mening, med ett samhällsengagemang och värderingar som passar mig."
Läs intervjun

Matilda

"Jag är dels stolt över att jobba på ett företag som lyssnar så mycket på sina anställda och hela tiden vill bli bättre. Men jag blir också stolt varje gång vi på månadsmöten får höra rapporter från våra kollegor ute hos kunder som hjälper till att ta fram nya spännande produkter och inte minst vaccin i dessa tider."
Läs intervjun

Maria

"Efter flera år på samma företag ville jag ha nya utmaningar och testa ny mark inom Life Science-fältet. Då kändes ett konsultbolag som Complyit, helt nischat mot Life Science, och dessutom med kontor i Uppsala, helt rätt och väldigt spännande. Jag visste också om flera trevliga och duktiga personer som jobbade på Complyit."
Läs intervjun

Rami

"Jag sökte efter ett företag som inte bara kunde erbjuda utvecklande och betydelsefulla uppdrag inom Life Science, utan även ett företag där gemenskap, respekt och kompetens stod i fokus."
Läs intervjun

Oscar

"Som småbarnsförälder är det såklart väldigt viktigt för mig att min arbetsgivare är flexibel och visar förståelse för att även privatlivet måste få ta plats. Jag har alltid upplevt både stöd och intresse från Complyits sida för att det ska funka på ett bra sätt."
Läs intervjun