Complyit

Internprojekt

Vi utvecklar våra konsulter!

Då Complyit är ett specialistkonsultbolag investerar vi mycket i våra medarbetares utveckling och välmående. Förutom både interna och externa utbildningar får du som konsult även ta del av, och chansen att engagera dig i, våra interna projekt. Projekten leds dessutom av våra medarbetare, vilket innebär en meriterande erfarenhet av projektledarrollen, ifall det är åt det hållet man vill utvecklas. Just nu har vi fyra interna projekt: Confetti, Coexist, Connect och Competence. 

Kul inom företaget  

Confetti handlar om att ha kul. Hos oss prioriteras att konsulterna ska lära känna varandra, för tillsammans är vi ännu starkare. Regelbundet anordnas därför aktiviteter och AWs. Vi jobbar ständigt på att ha en bra spridning, både geografiskt mellan Stockholm och Uppsala, och mellan vad vi hittar på. Tidigare aktiviteter har varit bl.a. Måla och Skåla, Barrys Bootcamp och Escape room.

Nätverkande

Connect jobbar med nätverkande externt. Vi på Complyit tycker det är väldigt roligt att delta på mässor och utbyta best practice med andra i branschen. Vi deltar på mässor både för att få träffa nya co-workers och för att knyta kontakter med företag som kan vara i behov av våra tjänster.

Sociala engagemang och välgörenhet 

Hos oss på Complyit vill vi värna om vår omvärld. Förutom att vi varje månad skänker 10 000 kr till en välgörenhetsorganisation som en anställd får välja ut, arrangerar också Coexist olika sociala engagemang och välgörenhetsinitiativ. Vi sponsorerar bikupor i Småland, arrangerar klädbytardagar och deltar i välgörenhetslopp och mycket mer.

Kunskapsutbyte inom företaget

På Complyit besitter vi otroligt mycket kompetens inom Life Science och för att utnyttja det på bästa sätt behöver vi ha ett starkt kunskapsutbyte internt. Det är precis vad Competence jobbar med! Det ska vara enkelt för dig som anställd att få hjälp av dina kollegor när du stöter på kluriga problem eller bli inspirerad av andra tankesätt. Det här förverkligar vi till exempel genom forum för olika kompetenser, interna utbildningar och mentorskapsprogram.

Är du vår nya Co-worker?
Ansök redan idag!

Skicka spontanansökan!


Varmt välkommen att skicka in en spontanansökan till ansokan@complyit.se eller ställ en fråga till vår HR Specialist på iris.lindholm@complyit.se.