Complyit

Samarbete mellan våra interna projekt - Klädbytarevent

Vi räknar ner dagarna tills vår klädbytarkväll går av stapeln och medan vi väntar tänkte vi ta en titt bakom kulisserna. Det här eventet är ett samarbete mellan tre av våra interna projektgrupper – Connect, Coexist och Confetti.

Linn, som är projektledare för Connect, berättar om hur idén kläcktes:

”Det började med en önskan om att samarbeta med de andra grupperna och skapa något tillsammans. Under vårt månadsmöte i juni insåg jag sedan att Klädbytarevenet skulle vara perfekt att arrangera ihop! Coexist passar jättebra in med miljötänket och välgörenhetsperspektivet (vi skänker kläder tillvälgörenhet som inte blir valda) och med hjälp av Confetti får eventet en festlig stämning. Vem gillar liksom inte snittar och bubbel? Sist men inte minst kommer Connect in i bilden med nätverkandet. Under det här eventet bjuder vi även in andra personer utanför Complyit, så som kollegor på uppdrag och personer med intresse av Life science branschen. Det går också bra att komma mingla med oss fast man inte har några kläder som man vill ge bort.”

Projektledaren för Coexist, Matilda, har arbetat med eventet tidigare år. Vad kan man förvänta sig?

”I år kan man precis som tidigare år förvänta sig en härlig kombination av snittar, dryck, mingel och klädbyten, men nytt för i år är att man även får möjlighet att mingla med personer utanför Complyit samt att vi kommer hålla till i den mysiga lokalen Gamla Stadsportsvalvet. Det här är ett ypperligt tillfälle att passa på att uppdatera höstgarderoben utan att påverka miljön negativt.”

Jacob har många gånger tidigare styrt AW:s och andra roliga aktiviteter efter arbetstid. Kan du berätta lite mer om Confetti?

”Confetti ger oss coworkers möjligheten att träffa varandra regelbundet. Detta stärker inte bara vår företagstillhörighet utan ger det oss även möjligheten att ha kul tillsammans. Att ha kul är något vi prioriterar hög på Complyit då de är en av våra fyra värderingar.”

Kom ihåg att anmäla er via den här länken! Det är viktigt för oss att veta hur många som kommer så att vi kan se till att det finns snittar och bubbel åt alla.