Complyit

Välkommen till oss Susanna!

Susanna Ly, varmt välkommen till oss på Complyit. Berätta lite om dig själv.

Bakgrund om mig:

Jag är uppvuxen i Västra Götaland och utbildade mig till apotekare i Göteborg. Bodde i Boston ett halvår och gjorde mitt examensarbete på Harvard Medical School. Där studerade jag råttans hjärnaktivitet och fick bl.a skära ut råtthjärnor men mer detaljer behövs nog inte. Jag har några års erfarenheter från apoteket och har senast arbetat inom QA med reklamationshantering hos ett läkemedelsföretag.

Vad har du för dig när du inte jobbar/Fritidsintressen?

Jag älskar att resa, äta god mat, dans och se teater/musikal. Tycker om att umgås, laga mat med familjen och skapa gladaminnen tillsammans. Just nu ägnar jag större delen av min fritid åt att vara småbarnsförälder. Gillar att fotografera mina barn och upptäckte att det var ytterst svårt att hitta bilder på mig själv numera.

Vad brinner du för?

Jag tycker om att lära mig nya saker och att hitta snabba, effektivare lösningar och metoder i allt jag gör, både privat och i mitt arbete. Under pandemin längtade jag efter maträtter som jag inte kunde tillaga vilket resulterade till att jag fick lära mig själv laga de rätterna. Älskar känslan av att lära mig något nytt och när uppgifter slutförs, nu kan jag äta det när jag vill, i alla fall de rätter jag lyckades med.

Hur hittade du till Complyit?

Jag ville utveckla mig och testa något annat och fick tips av en konsultkollega från Complyit.

Vad skulle du säga utmärker just dig?

Glad, skämtsam och energisk. Min största fördel är att jag är bra på multitasking, fokuserad och får saker gjort. Jag talar två kinesiska dialekter flytande och försöker förbättra den tredje. Det är viktigt för mig att även barnen lär sig språket och vi är envisa hemma med att kommunicera enbart på kinesiska.