Complyit

Varmt välkommen Johanna!

Vem är du?

Hej! Mitt namn är Johanna och är uppvuxen i Gävle. Jag läste biomedicin och forensiskvetenskap på Uppsala universitet och har större delen av min karriär varit på samma företag och följt vår produkt från tidig R&D till kvalificering, lansering och marknad, och har därför en bred bakgrund inom flera olika fält. Jag har jobbat inom produktutveckling, validering och quality assurance enligt ISO 13484. De senaste åren har jag arbetat med global field applicationsupport, vilket inkluderar instrument installation och underhåll och utbildning av kunder och kollegor. Det har gett mig effektiva verktyg för att hantera riskanalys, problemlösning och projektorganisation.

Jag är en glad och social person som uppskattar att umgås med vänner och familj. Vilket inkluderar en make, en dotter på snart 18månader, och två katter. Jag gillar att pyssla, sy och virka och jag är löjligt tävlingsinriktad!

Vad lockade dig att söka till Complyit?

Jag är en social och positiv person som lockas av omväxlingen och friheten i konsultrollen. Complyits värderingar överensstämmer med mina och jag uppskattar det stora fokuset på att hitta matchningar gällande både kvalifikationer och personlighet.

Vad brinner du för?

Jag brinner för att lära mig nya saker och utvecklas som person. Jag brinner också för att arbeta med ungdomar, något jag gör mycket inom olika ideella uppdrag.

Vad ser du mest framemot med din nya tjänst?

Jag ser fram emot att lära känna nya människor och utveckla mina färdigheter. Jag ser fram emot tillfredsställelsen att känna mig som rätt kvinna på rätt plats.