Complyit

Varmt välkommen Martin!

Vem är du?

Jag heter Martin, 28 år från Stockholm, har studerat civilingejör i kemiteknik i Uppsala och varit de två senaste åren på ett mindre med-tech företag som producerat bla skallbensimplantat. Som person är jag positiv och noggrann, och lätt att jobba med.

Fritiden spenderar jag helst i skogen, i ett par löparskor, på en cykel eller på ett par skidor. När jag inte harvar runt i skogen läser jag mycket böcker (helst deckare), bakar bröd eller kollar på serier.

Vad lockade dig att söka till Complyit?

Det som lockade mig till Complyit var möjligheten att få testa på att vara konsult och förhoppningsvis få testa på många olika typer av uppdrag, och genom det lära mig så mycket som möjligt och samla nya erfarenheter. Utöver det fick jag en jättebra känsla vid första kontakten med Complyit som gjorde valet enkelt.

Vad brinner du för?

När jag går hem från jobbet vill jag känna att jag har gjort världen till en lite bättre plats. Det är något som motiverar och driver mig när jag oftast rejält morgontrött ska ta mig till jobbet. Det är den främsta anledningen till att jag valde att gå in i Life-Science branschen efter studierna.

Vad ser du mest fram emot med din nya tjänst?

Jag ser fram emot att lära mig mycket nya saker och nu i början främst bekanta mig med mina nya kollegor och konsultyrket.