Complyit

Varmt välkommen Sofia - vår nya HR-Specialist!

Vem är du?

Jag heter Sofia Linnér, är 26 år gammal och kommer ifrån Växjö. Jag studerade vid Linnéuniversitetet och tog examen som personalvetare våren 2022. Efter examen har jag bott i Göteborg och främst arbetat med rekrytering på NOVO Energy, ett samriskbolag mellan Volvo Cars och Northvolt.

Jag skulle beskriva mig själv som positiv och påhittig, och jag trivs med att ha många olika saker på gång! När jag inte är på jobbet gillar jag att laga en trevlig middag och umgås med nära och kära. På senare tid har jag också fått upp intresset för pussel, vilket jag har upptäckt är en otroligt mysig kvällsaktivitet.

Vad lockade dig att söka till Complyit?

Jag blev lockad att söka till Complyit bland annat eftersom jag kände att företagets värderingar överensstämmer med mina egna. Att också få arbeta på en arbetsplats som fokuserar så mycket på att skapa en bättre omvärld känns extra bra.

Vad brinner du för?

Jag brinner för att arbeta med människor. Att samtala med, hjälpa och utveckla andra.

Vad ser du mest fram emot med din nya tjänst?

Jag ser verkligen fram emot att skapa relationer med alla på Complyit och att bidra till organisationens tillväxt. Dessutom ser jag fram emot att arbeta med att upprätthålla och utveckla den positiva företagskulturen.