Complyit

Varmt välkomna Emma och Adil!

Emma och Adil, varmt välkommen till oss på Complyit. Berätta lite om er själva.

ADIL

Bakgrund om mig:

Jag är uppvuxen i Västra Götaland men bestämde mig efter gymnasiet att flytta till Östra Götaland för att studera till Civilingenjör i bioteknik på Linköpings Universitet.

Jag har alltid under min studietid arbetat vid sidan om för att ta mig an nya erfarenheter och har bland annat arbetat inom snabbmatsvärlden i tre år. De senaste åren har jag däremot arbetat med kvalité inom kosmetikbranschen, specifikt som kvalitetskontrollkemist och kvalitetssamordnare på ett företag som tillverkar skönhetsprodukter på en industriell skala.

Vad har du för dig när du inte jobbar/Fritidsintressen?

Jag spenderar gärna min tid på gymmet där jag framför allt styrketränar. Det har blivit en stor passion för mig och i samband med det har jag även fått ett stort intresse för kost. Hjälper ofta mina vänner och familj med hemmagjorda kostscheman och tips på maträtter, sen vet jag inte ifall de tycker om maten lika mycket som mig. Jag gillar även att umgås med vänner och familj, är en stolt morbror åt fyra barn!

Vad brinner du för?

Jag tror mycket på att ha en rätt attityd och inställning till allt man gör i livet, då tror jag att man kan åstadkomma allt man siktar in sig på. Samma sak gäller i gruppsammanhang, bra attityd höjer moralen vilket i sin tur leder till bra teamwork och det är nödvändigt för att kunna åstadkomma något tillsammans.

Hur hittade du till Complyit?

Många alumner från min utbildning arbetar på Complyit, så jag känner till det sedan tidigare. Jag såg en annons på LinkedIn och sökte mig till tjänsten som konsult.

 

Vad skulle du säga utmärker just dig?

Min goda attityd i kombination med min energifulla och sociala personlighet är det som utmärker mig mest. Jag är heller inte rädd för att ställa frågor för att lära mig, jag vill ständigt utvecklas!

EMMA

Bakgrund om mig:  

Jag är en nyexaminerad Civilingenjör inom ”Teknisk Biologi” från Linköpings Universitet, där jag specialiserat mig inom ”Sensorer och Material inom Biomedicin” samt ”E-hälsa”. Under mitt examensarbete designade jag ett sårförband för att behandla infektioner när de uppstår, med hjälp av ett ”Drug Delivery System” gjort av mesoporösa nanopartiklar av kiseldioxidinkorporerade i bakteriecellulosa.  

Jag har haft två olika uppdrag som laboratorietekniker. Det första var på ett företag som främst tillverkar saltvattensprayer för näsa, öra och hals. Där fick jag även utveckla en process för att kvalitetstesta munstycken. Det senaste uppdraget var på ett laboratorium där jag kvalitetstestade material för vägbanan, till exempel asfalt och makadam.  

 

Vad har du för dig när du inte jobbar/Fritidsintressen?  

Jag är en kreativ person som älskar att skapa och lyssna på musik, måla och pyssla. Jag tycker om att komma ut i naturen för att plocka svamp och vandra. Jag uppskattar även god mat och dryck i sällskap av familj och vänner.

Vad brinner du för?  

Jag tycker produktutveckling och forskning är intressant och något jag skulle vilja arbeta mer med. I mitt arbete har jag ett öga fördetaljer och tycker om problemlösning.

Hur hittade du till Complyit?  

Jag letade jobb efter examen och hittade Complyit via LinkedIn.  

 

Vad skulle du säga utmärker just dig?  

Jag är en noggrann person med kvalitetstänk i allt jag gör. Jag är även en lagspelare som är mån om gruppens mående och att samtidigt hålla arbetsuppgiften i fokus.