Complyit

Vi presenterar Sebastian och Matilda som nya konsultchefer!

Vi är glada att berätta att vi har utökat ledningsgruppen med två nya medlemmar. Matilda och Sebastian har båda jobbat som konsulter på Complyit under flera år och går nu in i rollen som konsultchef. Vi tog en kaffe med dem för att höra mer om deras bakgrund och hur de ser på sin nya roll.

Sebastian har varit ute på uppdrag på ett snabbt växande företag där han jobbade tvärfunktionellt mot flera avsnitt och kontraktstillverkare. Före sin tid på Complyit har han arbetat som driftledare på AstraZeneca och som gruppchef på Octapharma, vilket han kommer ha nytta av i den här rollen.

Matilda kom i stället direkt till Complyit efter sin examen på KTH. Under sin tid hos oss har hon varit på uppdrag hos både små och stora medicinteknik-företag. Hon tror det är väldigt nyttigt att både ha arbetat hos kunderna för att förstå deras behov, samt att själv ha varit konsult för att också kunna förstå det perspektivet. 

Hur skulle ni beskriva er själva?

Matilda: ”Jag gillar att testa nya saker och gillar när det händer mycket. Som person är jag organiserad och effektiv, planering är min starka sida.”

Sebastian: ”Som person är jag positiv och handlingskraftig. Jag gillar utmaningar och är inte rädd för att testa nya saker.”

 

Vad är det som gör att ni trivs på Complyit?

Sebastian: ”Complyit är väldigt bra på att visa uppskattning för sina anställda och vi är ett otroligt härligt gäng!” 

Matilda: ”Kollegorna och kulturen, utan tvekan! Man får jobba med kompetenta kollegor som bidrar till en positiv arbetsmiljö. Complyit har lyckats skapa en bra sammanhållning inom bolaget trots att alla är utspridda hos olika kunder. Jag tycker att Complyit är ett företag med bra värderingar och som gör mycket för att bidra till en bättre värld genom sitt samhällsengagemang.”

 

Vilka aspekter av ledarskap är viktigt för dig, Matilda? 

”Hos mina tidigare chefer har jag uppskattat att de varit lyhörda, därför är det något jag själv prioriterar högt. Jag har hela tiden upplevt att man kan vara med och påverka väldigt mycket på Complyit och att ledningen varit måna om att få input från konsulterna."

 

Och Sebastian, hur skulle du beskriva ditt eget ledarskap?  

”Som ledare är jag lyhörd och intresserad, jag tycker om att jobba med människor! Jag är mån om att alla ska känna sig trygga att vända sig till mig.”

 

Slutligen, vad ser ni fram emot med er nya roll? 

Matilda: ”Jag ser fram emot att ha kontakt och bygga relationer med kunderna. Det ska bli väldigt roligt att få testa på något nytt och jag ser fram emot att utvecklas i den här rollen. Det ska också bli väldigt kul att få möjlighet att hjälpa kunderna genom att erbjuda våra fantastiska co-workers som gör skillnad på arbetsplatser, både genom sin kompetens och sina personligheter.” 

Sebastian: ”Att få finnas där för alla underbara co-workers och som jag nämnde tidigare så gillar jag att utmana mig själv och prova på nya saker! Det ska bli roligt att få jobba med kunder, där jag både får jobba mot befintliga kunder samt få leta nya kunder och skapa kontakter, jag ser fram emot att få lyfta de saker som jag tycker så mycket om med Complyit!”

 

Tack för att ni delade era tankar och stort lycka till i era nya roller!