Complyit

Vi välkomnar Therése till oss!

Vad är din bakgrund?

Jag är utbildad biolog vid Stockholms Universitet samt forskarutbildad inom toxikologi på Karolinska Institutet. Min forskning var experimentell och fokus låg på underliggande mekanismer för läkemedelsresistens hos cancerceller. Det var roligt att forska, men av olika skäl valde jag att söka mig till läkemedelsindustrin där jag uppskattar regelverk och teamkänsla. Jag kommer nu från en produktionsavdelning på Octapharma där jag främst har skött mycket av det administrativa som rört dokumentation och olika register samt arbetat med ändringsärenden, omarbetning av dokument och andra förbättringsarbeten.

Vad har du för dig när du inte jobbar?

När jag inte är på jobbet så tar jag en långpromenad i stad eller skog, träffar vänner eller sitter för mig själv i någon trevlig vrå och skriver skönlitterärt. Att skriva är underbart befriande.

Vad brinner du för?

Det är kul att söka och finna de viktiga detaljer som måste stämma för att helheten ska fungera på ett effektivt vis. Jag trivs med tvärfunktionellt arbete som innebär att jag behöver växla mellan ämnesområden, detaljer och helhet. Det kan till exempel handla om att se till att en instruktions text stämmer överens med fakta och regelverk och att användaren praktiskt och enkelt kan följa den med önskat resultat. Det kan också röra sig om att skriva en lång berättelse med många händelsetrådar som successivt eller i slutändan knyts ihop och får en mer enhetlig mening.

Hur hittade du till hit?

Jag har haft medarbetare som funnits där tack vare Complyit och medarbetare som lämnat för en anställning här. Alla dessa har talat väl om Complyit.

Vad ser du mest fram emot med Complyit?

Att kunna bidra med mina färdigheter samt att under arbetets gång lära mycket nytt. Jag ser också fram emot att lära känna och arbeta tillsammans med ännu fler intressanta människor.