Complyit

Välkommen Maria!

Varmt välkommen Maria, först ut av ett gäng talanger som börjar nu under hösten.

Vad är din bakgrund?

Jag har precis tagit examen från LTH där jag studerade Civilingenjör i Bioteknik. Ursprungligen är jag från Linköping, och innan jag flyttade till Lund för att studera jobbade jag inom servicebranschen. Under mina studier har jag jobbat inom livsmedelsproduktion där jag fick upp ögonen för att jobba inom kvalitet.

Vad har du för dig när du inte jobbar/fritidsintressen?

Jag brukar på vardagar träna, laga mat och se på serier, men på helger gör jag hellre längre aktiviteter såsom att gå ut på långpromenader tillsammans med min sambo. Om jag har tid så åker jag gärna till min familjs landställe, där jag kan bada, fiska och bara ta det lugnt.  Jag har även ett intresse för att baka, och då bakar jag gärna med en liten twist såsom en cookie dough-kladdkaka, en hybrid mellan cookie dough kakor och en kladdkaka.

Vad brinner du för?

Jag brinner för att lära mig nya saker och utvecklas som person. Jag har ett stort intresse för kvalitet och produktsäkerhet och brinner för att konsumenter ska känna sig säkra när de köper en produkt på marknaden.

Hur hittade du till Complyit?

Jag fick tips av min systers kompis som jobbade på Complyit.

Vad skulle du säga utmärker just dig?

Jag är en ambitiös och social person som gillar att skapa nya kontakter. Jag har ett öga för detaljer och är bra på att strukturera mitt arbete. Dessutom är jag en bra lagspelare och förstår att kommunikation är a och o för att göra ett bra arbete.

Vad ser du fram emot mest med att börja arbeta på Complyit?

Att få lära mig massor om Life Science branschen, men också att skapa nya kontakter och utvecklas som person.