Complyit

Välkommen till oss, Eva!

Varmt välkommen till Complyit, Eva!

Vem är du?

Jag är civilingenjör i Bioteknik och disputerad inom genetik/evolutionsbiologi. Tack vare min tid i akademin har jag bott I flera länder utöver Sverige (t.ex Grekland, Danmark och Norge). De senaste åren har jag varit verksam inom Life Science som teknisk skribent (med fokus på användarinstruktioner) och inom Regulatory Affairs för medical devices (MDR och ISO 13485).

 

Vad har du för dig när du inte jobbar/fritidsintressen? 

På fritiden släpper jag gärna loss min kreativa ådra genom att tillverka smycken och metallskulpturer, eller via att lära mig fotografera bättre. Men jag älskar även att umgås med vänner, spela brädspel och vara i naturen.  

 

Vad brinner du för? 

Jag brinner för att lära mig och utvecklas (i arbetslivet likaväl som privat). Jag brinner även för problemlösning och för att göra saker bättre och effektivare. Att känna mig utmanad gör mig glad och driven.  

 

Hur hittade du till Complyit? 

En vän och föredetta kollega tipsade mig att kolla upp bolaget, sen via LinkedIn. 

 

Vad skulle du säga utmärker just dig? 

Som person är jag social och flexibel. Jag har alltid haft lätt för att samarbeta med olika typer av yrkeskategorier och personligheter, och kolleger säger att de upplever mig som hjälpsam, fokuserad och som en teamleader som lyfter upp mina medarbetare. 

Jag är även en utpräglad problemlösare som sätter den mest praktiska och applicerbara lösningen framför prestige. Det gör mig till en bra teamplayer. Jag trivs med att arbeta i grupp, och försöker ta vara på gruppens styrkor för att kunna lösa arbetsuppgiften på ett effektivt sätt.