Complyit

Välkommen Zohreh!

Varmt välkommen Zohreh!

Bakgrund om mig:

Jag är utbildad som Kemiingenjör från ’’Kungliga Tekniska Högskolan’’ med inriktning ’’Analytisk Kemi’’.

Jag har jobbat som Labbtekniker, Kvalitetstekniker, Kvalitetskemist, Kvalificeringsledare, Kvalitetsledare samt Process Utvecklingsledare med personalansvar senaste 15 åren. Mitt stora intresse för kvalitetsfrågor samt förbättring av produkter/processer och avvikelsehantering har lett mig till stora utmaningar inom olika branscher såsom oljeindustrin, färgindustrin, läkemedelsindustrin samt fordonsindustrin.

Jag har även arbetat en del med coachning/mentorskap av mina medarbetare samt kollegor och vänner både inom mitt dagliga arbete samt i privatlivet. Att leda, vägleda och stötta människor i olika frågor ger mig energi då jag kan dela mina erfarenheter med dem.

 

Vad har du för dig när du inte jobbar/Fritidsintressen?

Jag älskar att resa, lyssna på musik, laga och äta god mat, motionera, vandra i naturen, heminredning/renovering av hus, se på film/teater/musikal/opera samt umgås med min familj och mina vänner.

 

Vad brinner du för?

Jag gillar problemlösning inom det tekniska området samt avvikelsehantering, validering, kvalitetssäkring och personalfrågor. Min positiva inställning till livet gör att jag hittar oftast bra lösningar till de frågor jag bemöter dagligen.

Ingenting är omöjligt: ger mig hopp och energi i svåra sammanhang.

 

 

Hur hittade du till Complyit?

Jag kom i kontakt med Complyit genom en konsultkollega från min tid på ett läkemedelsbolag för några år sedan och fick tips att söka konsulttjänster på Complyit.

 

Vad skulle du säga utmärker just dig?

Positiv, glad, noggrann, målinriktad, lojal och kvalitetsmedveten person.

Jag har god ledar- och samarbetsförmåga, är strukturerad och organiserad samt har förmågan att engagera och kommunicera i syftet att driva projekt framåt.

I mina tidigare roller med många olika kontaktytor krävdes det att jag är social, positiv, kommunikativ, rak och tydlig samt bidrar till förbättringsarbete och förenklar arbetsprocesser för att effektivisera, god kvalitet och hållbarhet (säkerhet, hälsa och miljö) på min arbetsplats.