Complyit

Varmt välkommen Björn!

Björn, varmt välkommen till oss på Complyit. Berätta lite om dig själv.

Bakgrund om mig:

Jag är utbildad analytisk kemist och behörig ämneslärare i ämnena kemi och matematik från Uppsala universitet. Tidigare har jag under flera år arbetat inom Försvarsmakten som gruppchef och nu senast som gymnasielärare. Med anställningen hos Complyit vill jag ta vara på min utbildningsbakgrund som kemist för att få lära mig och utvecklas inom life science branchen.

 

Vad har du för dig när du inte jobbar/Fritidsintressen?

Från mina år i Försvarsmakten fick jag mersmak av friluftslivet och det har blivit ett av mina största fritidsintressen. Finns inget bättre än att ta sig ut på otrampade stigar med ett tält för att njuta av lugnet och stillheten men också utmaningen av det fysiska som en längre mer utmanande tur kan innebära. Senaste turen innefattade en del av Kungsleden och en bestigning av Kebnekaise. Till vardags ägnar jag mycket tid till träningsformen Crossfit. En träningsform med högt tempo och som är tekniskt utmanande där jag har som mål att börja tävla.

 

Vad brinner du för?

Jag brinner för att lära mig nya saker (både privat och i arbetet) och utvecklas i det jag tar mig an. För mig handlar det om att hela tiden känna sig utmanad och bli effektivare i det man gör. 

 

Hur hittade du till Complyit?

Co-worker Gabriella som jag känner sedan tidigare rekommenderade varmt Complyit.

 

Vad skulle du säga utmärker just dig?

Jag är en sann teamplayer och trivs av att arbeta i grupp. För mig finns ett stort värde i att ta vara på gruppens styrkor för att kunna lösa arbetsuppgiften på ett effektivt sätt. I grupp och som person utmärker jag mig som hjälpsam, fokuserad och noggrann.