Complyit

Varmt välkommen Marwa!

Välkommen till Complyit Marwa, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Bakgrund om mig:

Jag är utbildad apotekare från Uppsala universitet. Under senaste 10 åren har jag arbetat med bland annat konsultativt läkemedelsstöd, läkemedelskvalitetsarbete, utveckling av elektroniska stödsystem för läkemedel och projektledning

 

Vad har du för dig när du inte jobbar/Fritidsintressen?

På fritiden ser jag till att utveckla, stimulera mina heminrednings och kulinariska fingerfärdigheter. I övrigt njuter jag av tiden jag spenderar på träning/dans, resor, ”bara vara” dagar och inte minst kvalitetstid med familj och vänner.    

 

Vad brinner du för?

Jag har intresse för IT och datoriserade system och motiveras av att få bidra i utveckling av en idé till konkreta mål vidare till att se det bli en verklighet.

  

Hur hittade du till Complyit?

Via LinkedIn.

 

Vad skulle du säga utmärker just dig?

Som person är jag social, har lätt för att samarbeta med olika yrkeskategorier, noggrann och kvalitetsmedveten.  Jag håller positiv inställning till olika utmaningar och tar mig an det med engagemang och goda ledaregenskaper med målet i sikte.

Det som motiverar och driver mig är hitta lösningar på de utmaningar jag ställs inför och att jag inte räds hårt arbete i syfte att uppnå ställda mål likaså ha nöjda kunder.