Complyit

Om oss

Konsultbolag i Stockholm och Uppsala

Life Science sektorn växer och efterfrågan ökar på personal med specifik expertis. Complyit är ett konsultbolag med enbart konsulter som är inriktade på just Life Science beläget i både Stockholm och Uppsala. Våra konsulter har kompetens i läkemedel- och/eller medicinteknik, med kunskap inom bla. projektledning, kvalitetssäkring och validering där deras erfarenhet och kunskap är av största vikt för att uppfylla kraven.

"En av de bästa lagspelarna som jag har träffat på mina nuvarande/tidigare arbetsplatser. Ödmjuk och mycket engagerad."

Tillsammans är vi på Complyit ett starkt team med lång och bred erfarenhet från Life Science industrin. För oss är det viktigt att våra konsulter kan leverera ett mervärde till varje kund och därför är vi angelägna om att hitta medarbetare med stor social kompetens och driv. Vid rekrytering av konsulter ligger därför vårt fokus på individens särskilda förmågor, kunskaper och personlighet. Vi tar oss an längre uppdrag där våra starkt drivna konsulter hjälper kunder fram på sin resa. Vi tar oss också an kortare uppdrag, projektbaserade uppdrag, inspektioner och skräddarsydda utbildningar. Hör gärna av dig till någon av våra konsultchefer så berättar vi mer!

Vår nyckelfilosofi är enkel

Vi är stolta över att ha fått utmärkelsen Gasellföretag (Dagens Industri) fem år i rad och även blivit Superföretag fyra år i rad (Veckans affärer). Dessutom toppar vi ligan av de tekniska konsultbolagen med en hög andel kvinnor! För oss är kompetens och driv en hygienfaktor, men ovanpå det så är vi banbrytande på att anställa personer som har det där lilla extra. Complyits nyckelfilosofi är enkel; vi vill vara de allra bästa konsulterna i branschen.

För oss är det viktigt att bidra till samhället, så varje månad får en av våra medarbetare möjligheten att donera 10 000 kr till välgörenhet, alla motiveringar och donationer går att läsa på vår hemsida. Utöver det deltar vi på olika event som till exempel Run of Hope för insamling till barncancerfonden.  Vår affärsidé

Att genom våra högpresterande, motiverade och kompetenta medarbetare, tillhandahålla konsulttjänster av högsta kvalitet inom kvalitetsledning, projektledning och validering.


Vår vision

Att vara förstahandsvalet, både när det gäller våra kunders utmaningar och när det gäller våra medarbetares val av arbetsgivare.


Våra Värderingar

Fantastisk personal – vi är de bästa av de bästa. 

Respekt – respekt för kunden, respekt för tid, pengar och varandra.

Glädje – våra kunder ska ha kul när de
arbetar med oss. Vi ska ha kul tillsammans med våra kunder. 

Vi ger kunden mycket mer – vi är inte bara
charmiga, vi kan leverera också.