Complyit

Välkommen Iris - vår nya HR Specialist

Iris har redan under 10 månader, i egenskap av en extern hjälp, jobbat på Complyit med rekrytering, employer branding och onboarding. Nu är vi väldigt glada att Iris valt att stanna permanent hos oss i rollen som HR Specialist. Från 1 december kommer hon ta ett större ansvar inom alla personalrelaterade frågor. Vi tog tillfället i akt att ställa lite frågor.

Hur skulle du beskriva dig själv?

Jag tycker verkligen om att prata med människor och höra deras berättelser. Det är nog därför jag hamnade in på den här yrkesbanan. Jag skulle också vilja påstå att jag är påhittig och handlingskraftig. På fritiden tycker jag om att skriva, träna eller rusta på stugan på Åland.  

Vad är det som gör att du trivs på Complyit?

Det är väldigt inspirerande att få vara i en gemenskap med människor som är så snälla, smarta och roliga. Vi har väldigt kul tillsammans!  

För mig känns det även väldigt meningsfullt att arbeta på ett företag som gör så mycket gott. Konsulter som inte är ute på uppdrag arbetar ofta med välgörenhet, varje månad doneras 10 000 till en organisation som en anställd får välja ut, vi brukar ta mat till event från aktörer som motverkar matsvinn och mycket mer. Det känns bra i hjärtat.  

Berätta om en arbetsrelaterad höjdpunkt under din anställning på Complyit?

Det var häftigt att vara med och skapa vårt Accelerator Program för juniora konsulter och få se hur lyckat det blev. Det var intensiva men väldigt roliga veckor. Sedan måste jag nämna konferensresan till Barcelona också. Vi åt god mat, hade fint väder, sjöng mycket karaoke och skapade starka band med varandra.

Berätta om någonting du är stolt över på Complyit?

Projektgrupperna Connect, Coexist, Confetti och Competence! De skapades som en förlängning av Complyits värderingar och ger konsulterna möjlighet att verkligen vara med och påverka vad som händer på företaget. Här kan ni läsa mer om dem.

Varför ska folk söka till Complyit tycker du?

Förutom allt annat jag nämnt så har vi också bra förmåner. Här får du bland annat 7 veckors ledighet, 5000 kr i friskvårdsbidrag, föräldralön och förmånscyklel. Inte illa va?

Vad ser du fram emot med din nya roll?

Det ska bli roligt att fortsätta utveckla Complyits rekryteringsprocess och andra bitar som rör anställda. Jag är tacksam för förtroendet jag har fått och ser fram emot vad framtiden har att erbjuda.