Complyit

Senior konsult i Stockholm eller Uppsala

Funderar du på om gräset är grönare på andra sidan? Vårt svar är ja. På Complyit erbjuds du nya utmaningar och ständig utveckling genom spännande uppdrag inom Life Science, samtidigt som dina kollegor alltid finns där i bakgrunden för stöttning och skratt.   

Om oss

Complyit är ett konsultbolag med fokus på relationer. Vi finns i Stockholm och Uppsala och är i dagsläget cirka 90 härliga medarbetare, som alla arbetar inom Life Science. Alla konsulter hos oss brinner för att hjälpa våra kunder att lyckas, främst genom längre uppdrag inom en rad expertområden, men vi gör också punktinsatser hos företag, så som audits och utbildningar. På Complyit är vi ett sammansvetsat team och det understrukna Co i vår logotype symboliserar just det - att vi är Co-workers som jobbar tillsammans. Hos oss prioriteras att konsulterna ska lära känna varandra och ha roligt ihop, för tillsammans är vi ännu starkare. Här kan du läsa om hur våra anställda beskriver det med egna ord.

Vi är stolta över att ha fått utmärkelsen Gasellföretag (Dagens Industri) fem år och även blivit Superföretag vid fyra tillfällen (Veckans affärer). Dessutom toppar vi ligan av de tekniska konsultbolagen med en hög andel kvinnor! För oss är kompetens och driv en hygienfaktor, men ovanpå det så är vi banbrytande på att anställa personer som har det där lilla extra. Complyits nyckelfilosofi är enkel; vi vill vara de allra bästa konsulterna i branschen.

Om tjänsten

Som konsult hos oss på Complyit kommer du att få kontakt med olika företag som arbetar med läkemedel, medicintekniska produkter eller omkringliggande verksamheter. I ditt dagliga arbete kommer du att vara på plats hos våra kunder eller arbeta på distans. Du kommer att ha regelbundna möten med din konsultchef och månadsmöten med hela kontoret – allt under ordinarie arbetstid. Vi tycker också att det är roligt om du vill engagera dig i någon av våra interna grupper;

·  Confetti – kul inom företaget

·  Connect​ – nätverkande

·  Coexist​ – sociala engagemang och välgörenhet

·  Competence– kunskapsutbyte inom företaget

 

Vad erbjuder vi dig?

Vi är en arbetsgivare som präglas av ambition, gemenskap och sammanhållning och dessa är några av våra förmåner som du får ta del av:

·       Du kommer att ingå i ett team av kompetenta kollegor som du kan dela med dig av dina kunskaper till och samtidigt lära dig av

·       Du kommer att ha en engagerad och närvarande chef

·       Vi erbjuder reseersättning: Har man längre till sitt uppdrag än till Complyits kontor får man reseersättning till sitt uppdrag

·       Vi erbjuder sju veckors betald ledighet, där du kan ta ut delar av din ledighet på timbasis

·       Vi har också bland annat friskvårdsbidrag, avsättning till tjänstepension och sjukvårdsförsäkring

 

Vi söker dig som:

·       Har en akademisk utbildning inom kemi, medicin, farmaci, biologi, ingenjör eller liknande

·       Har arbetat minst fem år inom medicinteknik eller läkemedelsindustrin

·       Är väl förtrogen med GxP och/eller medicintekniska standarder

·       Tycker om att träffa nya människor och arbeta i en regulatorisk kontrollerad miljö

·       Tycker om och är bekväm med att skriva kvalitetsdokumentation

·       Kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska

För att trivas hos oss behöver du vara ambitiös, social och vara öppen för nya situationer. Du är flexibel, initiativrik och ser möjligheter snarare än problem. Vi lägger stor vikt vid sociala egenskaper och det ska känneteckna dig att vara lyhörd, ödmjuk och positiv. Vill du sticka ut från mängden och göra det där lilla extra som gör att du blir ihågkommen och efterfrågad? Då kommer du att passa in hos oss!

 

Övrig information

· Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
· Omfattning: Heltid
· Placering: Stockholm eller Uppsala

Är du vår nästa Co-worker?

Ansökningar skickas till ansokan@complyit.se

Kontakt från rekryteringsbolag och rekryterare undanbedes.

Vi hoppas att vi kan få träffa dig på en intervju och lära känna varandra bättre. Tills dess, ta hand om dig!