Complyit

Life Science Konsult

Complyit är ett konsultbolag i Stockholm och Uppsala med cirka 90 medarbetare där alla arbetar inom Life Science; främst läkemedel,bioteknik och medicinteknik. Alla konsulter hos oss brinner för att hjälpa våra kunder att lyckas. Vi erbjuder främst konsulttjänster på plats hos kund inom en rad expertområden men vi gör också punktinsatser hos företag, till exempel inspektioner och utbildningar. På Complyit är vi ett tight team med god sammanhållning och storstolthet. Det understrukna Co i vår logotype symboliserar att vi är Co-workers som jobbar tillsammans. Vi lägger mycket tid på att konsulterna ska känna varandra, för tillsammans är vi ännu starkare. 

För oss är kompetens och driv en hygienfaktor, men ovanpå det så är vi banbrytande på att hitta rätt personer. Hittills har Complyit fått utmärkelsen Gasellföretag (Dagens Industri) fem år i rad och även blivit Superföretag tre år i rad (Veckans affärer). Vi toppar dessutom ligan av de tekniska konsultbolagen med en hög andel kvinnor.

Complyits nyckelfilosofi är enkel, vi vill vara de allra bästa konsulterna i branschen.  För att bli kallad till intervju hos oss för den här rollen behöver du ha arbetat ett par år inom läkemedelsindustrin eller med medicinteknik men vi fokuserar också mycket på dina sociala egenskaper. Det ska känneteckna dig att vara lyhörd, flexibel och öppen för nya situationer. För att trivas behöver du vara driven och ha lätt att ta kontakt med människor du inte känner. Vill du, som vi, sticka ut från mängden och ge det lilla extra som gör att du blir ihågkommen och efterfrågad?  

Nu söker vi dig som vill stötta våra kunder inom läkemedelstillverkning och medicinteknik och göra skillnad med din kompetens och erfarenhet. Vi söker dig med minst ett par års erfarenhet inom Life Science industrin eller angränsande branscher. Du har sannolikt arbetat i roller som tex valideringsingenjör, valideringsledare, processingenjör, utvecklingsingenjör eller projektledare.  Du kan även ha arbetat med kvalitetssäkring och regulatorisk rådgivning.

I ditt dagliga arbete kommer du att vara på plats hos våra kunder eller arbeta på distans. Pendlingsbarhet i vår närregion förväntas.

Du som söker ska ha följande meriter:

·       Akademisk utbildning inom kemi, medicin, farmaci, biologi, ingenjör eller liknande

·       Arbetat minst 3 år inom medicinteknik eller läkemedelsindustrin

·       Vara väl förtrogen med GxP och/eller medicintekniska standarder.

·       Tycka om att träffa nya människor och arbeta i en regulatoriskt kontrollerad miljö

·       Tycka om och vara bekväm med att skriva kvalitetsdokumentation

·       Kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska

Du är ambitiös, initiativrik och intresserad av att aktivt bidra till Complyits utveckling och fortsatta framgång, samtidigt som du är ödmjuk och flexibel och ser möjligheter snarare än problem när du stöter på hinder och nya arbetsuppgifter. Vidare är du en positiv och social person med mycket energi som trivs med en arbetsgivare som präglas av ambition, storgemenskap och sammanhållning.

Som konsult hos oss på Complyit kommer du att få kontakt med många olika företag som arbetar med läkemedel, medicintekniska produkter eller omkringliggande verksamheter. Du kommer att ingå i ett team av kompetenta kollegor där du kan dela med dig av dina kunskaper och lära dig av andra. Vi har huvudkontor i Stockholm och ett kontor i Uppsala. Beroende på var man bor så tillhör man ett av kontoren och har man längre till sitt uppdrag än till sitt hemmakontor får man reseersättning till sitt uppdrag. På Complyit erbjuder vi sju veckors betald ledighet, du kan ta ut delar av din ledighet på timbasis. Vi har också bland annat friskvårdsbidrag, avsättning till tjänstepension och sjukvårdsförsäkring.

Våra värderingar på Complyit, som vi lever efter varje dag:

Fantastisk personal – vi är de bästa av de bästa. 

Respekt – respekt för kunden, respekt för tid,pengar och varandra.

Glädje – våra kunder ska ha kul när de arbetar med oss. Vi ska ha kul tillsammans med våra kunder. 

Vi ger kunden mycket mer – vi är inte bara charmiga, vi kan leverera också.

 

”thewhole idea of Co-working is to bring bright, creative people together and letthe ideas collide”

Är du vårnästa Co-worker?

Är du rätt person att ta dig an utmaningen? Vi hoppas att vi kan få träffa dig på en intervju och lära känna varandra bättre. Tills dess, ta hand om dig! 

Frågor besvaras av:

Rekryteringsansvarig chef Stockholm/Södertälje: Paula Diago 073-9801119

Rekryteringsansvarig chef Uppsala: Anna Fernkvist 070-7830832

 

Ansökningar skickas till: ansokan@complyit.se

Ansökningar hanteras löpande. Kontakt från rekryteringsbolag och rekryterare undanbedes.