Complyit

Senior Regulatory Affairs Specialist inom MedTech

Vill du vara med på lanseringsresan av olika nya medicintekniska produkter i forskningens framkant? Och göra marknaden tryggare genom att säkerställa befintliga produkter enligt de nya förordningarna MDR och IVDR? Visste du att det finns över 900 000 medicintekniska produkter på den svenska marknaden? Det finns mycket arbete att göra med andra ord.

Du kanske i nuläget sitter och arbetar med en specifik produkt sedan några år tillbaka och funderar på vad som annars finns där ute. Då tror vi att du skulle passa utmärkt i rollen som senior konsult på Complyit!
 

Om oss

Complyit är ett konsultbolag med säte i Stockholm och Uppsala och cirka 90 medarbetare där alla arbetar inom Life Science. Alla konsulter hos oss brinner för att hjälpa våra kunder att lyckas. Vi erbjuder främst tjänster inom en rad expertområden men gör också punktinsatser hos företag, till exempel inspektioner. Vi håller i kurser och utbildningar, som i regel är skräddarsydda för våra kunder.

På Complyit är vi ett sammansvetsat gäng som känner stor stolthet över det vi gör. Det understrukna Co i vår logotype symboliserar att vi är Co-workers som jobbar tillsammans. Vi lägger mycket tid på att medarbetarna ska känna varandra, för tillsammans är vi ännu starkare. Här kan du läsa om hur våra anställda beskriver det med egna ord.

Hittills har Complyit fått utmärkelsen Gasellföretag (Dagens Industri) fem år och även blivit Superföretag fyra gånger (Veckans affärer). Och vi toppar ligan över de tekniska konsultbolagen med en hög andel kvinnor, vilket vi tycker är roligt. För oss är kompetens och driv en hygienfaktor, men ovanpå det är vi banbrytande på att hitta rätt personer. Complyits nyckelfilosofi är enkel, vi vill vara de bästa konsulterna tillgängliga på marknaden. 

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en chans att prova vingarna och använda din erfarenhet och kompetens i olika typer av regulatoriska projekt och frågeställningar, då du som konsult kommer få arbeta med ett smörgåsbord av olika medicintekniska produkter. Du kommer att ha ett stort utrymme att påverka din professionella utveckling beroende på vilka specifika intresseområden du har. Livet som konsult på Complyit innebär en trygg fast anställning och samtidigt varierande korta och långa uppdrag hos olika kunder, vilket brukar vara mycket lärorikt och utvecklande på både ett professionellt och personligt plan.   

Vad erbjuder vi dig?

Vi är en arbetsgivare som präglas av ambition, gemenskap och sammanhållning och dessa är några av våra förmåner som du får ta del av:

· Du kommer att ingå i ett team av kompetenta kollegor som du kan dela med dig av dina kunskaper till och samtidigt lära dig av

· Du kommer att ha en engagerad och närvarande chef 

· Vi erbjuder reseersättning: Har man längre till sittuppdrag än till sitt hemmakontor (kontoret i Stockholm eller i Uppsala) får man reseersättning till sitt uppdrag

· Du får sju veckors betald ledighet, där du kan ta utdelar av din ledighet på timbasis

· Vi har också bland annat friskvårdsbidrag, avsättning till tjänstepension och sjukvårdsförsäkring

Du som söker ska ha de flesta av följande meriter:

· Akademisk utbildning inom kemi, medicin, farmaci, biologi, ingenjörsvetenskap eller liknande

· Arbetat minst 5 år med medicintekniska produkter i industrin, myndighet eller anmält organ  

· Varit med och tagit fram produkt-och kvalitetsledningsdokumentation som granskats av anmält organ för medicintekniska produkter  

· Varit med på extern inspektion från anmält organ, myndighet eller kund

· Arbetat enligt ISO 13485 och är välbekant med kraven som ställs enligt denna standard  

· Tycker om att träffa nya människor och arbeta i en regulatorisk kontrollerad miljö

· Är bekväm med att skriva kvalitetsdokumentation på svenska och engelska


Du är ambitiös, initiativrik och intresserad av att aktivt bidra till Complyits utveckling och fortsatta framgång, samtidigt som du är ödmjuk och flexibel.Vidare är du social, positiv och öppen för nya situationer. Vill du sticka ut från mängden och göra det där lilla extra som gör att du blir ihågkommen och efterfrågad? Då kommer du att passa in hos oss!

Övrig information

· Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

· Omfattning: Heltid

· Placering: Stockholm eller Uppsala, pendlingsbarhet i vår närregion förväntas

Är du vår nästa Co-worker?

Är du rätt person att ta dig an utmaningen? Vi hoppas att vi kan få träffa dig på en intervju och lära känna varandra bättre. Tills dess, ta hand om dig! 

Ansökningar skickas till: ansokan@complyit.se.

Ansökningar hanteras löpande. Kontakt med rekryteringsbolag undanbedes.