Complyit

Karriär

Möt några av våra Co-workers

Åsa

Hur såg din resa till Complyit ut?

För ett antal år sedan såg jag annonsen från Complyit - ett litet familjärt företag som sökte en valideringsingenjör. Kände att jag bara var tvungen att söka då. Jag hade gjort en tillfällig gir på ungefär 10 år inom andra branscher och ville nu tillbaka till läkemedelsindustrin.

Jag lockades av att jobba på ett mindre företag och att få jobba inom Life Science igen. Än idag sitter känslan av det familjära företaget kvar i Complyit-andan.

Vad jobbar du med just nu?

Jag är valideringsledare på ett stort företag i södra Stockholm. Medverkar i ett stort projekt för en NPI och banar väg för nya strategier vid introduktion av nya produkter till befintlig anläggning. 

Berätta om en arbetsrelaterad höjdpunkt under din anställning på Complyit?

Jag hade jobbat under många år med ett projekt för att ta fram och implementera lösningar för en helt sluten hantering av substanser och reagenser i produktion. När vi fick resultatet från partikelmätningarna visade de helt fantastiska resultat! Det var en riktigt höjdpunkt och lämnade en bra känsla av att ha förbättrat arbetsmiljön för de som jobbar i den dagligen.

Hur ser du på work/life balance?

Med en arbetsgivare som litar på sina medarbetare och är mån om att medarbetarna ska må bra hittar man balansen mellan jobb och fritid.

Vad gör ni för att stärka sammanhållningen i teamen och på företaget?

Våra interna projekt har massor med roliga aktiviteter att hänga med på, både lite mer aktiva och de av det lite lugnare slaget. Det är trevligt och härligt att få träffa sina kollegor som man kanske inte träffar så ofta annars. Sedan har vi också gemensamma luncher för oss co-workers som är ute hos samma kund, men som jobbar med olika saker.  

Hur kan du vara med och påverka på Complyit?


Jag upplever att man alltid får vara med och påverka vilka företag och uppdrag som man jobbar med.

Berätta om någonting du är stolt över på Complyit?

Att fortfarande känslan av det mindre, familjära företaget har behållits fastän vi är betydligt fler idag än när jag började för snart 8 år sedan. 

Hur bidrar ni på Complyit till en bättre värld?


Medmänsklighet genomsyrar hela företaget, bland annat genom en månadsdonation som väljs ut av en medarbetare. Fantastiskt att få möjligheten att genom sitt företag skänka en slant för något man brinner för, när man kanske inte har den ekonomiska förutsättningen att göra det själv. 

 

 

Fler intervjuer

Jenny

"Jag kände direkt under intervjun att Complyit skulle passa mig perfekt! Ett nischat life science-bolag med stor andel kvinnor med hög kompetens som också värdesätter att ha roligt tillsammans och lite guldkant på yrkeslivet."
Läs intervjun

Eva

"Det är inspirerande att träffa så många engagerade entreprenörer och väldigt roligt få komma in och stötta deras innovationer."
Läs intervjun

Daniel

"Vi har många sociala tillställningar och korta kontaktvägar inom företaget. Här visar våra ägare vägen genom att visa omtanke om de anställda och man känner sig uppskattad."
Läs intervjun

Johannes

"Alla verkade tycka att det var ett bra företag att jobba på och jag fastnade för att det verkade vara ett bolag med härlig sammanhållning och fina värderingar. Jag blev inte besviken när jag började jobba här."
Läs intervjun

Matilda

"Jag är dels stolt över att jobba på ett företag som lyssnar så mycket på sina anställda och hela tiden vill bli bättre. Men jag blir också stolt varje gång vi på månadsmöten får höra rapporter från våra kollegor ute hos kunder som hjälper till att ta fram nya spännande produkter och inte minst vaccin i dessa tider."
Läs intervjun

Maria

"Efter flera år på samma företag ville jag ha nya utmaningar och testa ny mark inom Life Science-fältet. Då kändes ett konsultbolag som Complyit, helt nischat mot Life Science, och dessutom med kontor i Uppsala, helt rätt och väldigt spännande. Jag visste också om flera trevliga och duktiga personer som jobbade på Complyit."
Läs intervjun

Rami

"Jag sökte efter ett företag som inte bara kunde erbjuda utvecklande och betydelsefulla uppdrag inom Life Science, utan även ett företag där gemenskap, respekt och kompetens stod i fokus."
Läs intervjun

Oscar

"Som småbarnsförälder är det såklart väldigt viktigt för mig att min arbetsgivare är flexibel och visar förståelse för att även privatlivet måste få ta plats. Jag har alltid upplevt både stöd och intresse från Complyits sida för att det ska funka på ett bra sätt."
Läs intervjun