Complyit

Karriär

Möt några av våra Co-workers

Johannes

Vad fick dig att söka dig till Complyit?

Jag hade flera vänner som redan jobbade på Complyit när det var dags för mig att söka jobb efter skolan. Alla verkade tycka att det var ett bra företag att jobba på och jag fastnade för att det verkade vara ett bolag med härlig sammanhållning och fina värderingar. Jag blev inte besviken när jag började jobba här.

Vad jobbar du med just nu?

Jag jobbar som processingenjör i ett projekt på ett läkemedelsföretag söder om Stockholm, där vi bygger om fabriker för att få sluten tillverkning av API (aktiva substansen i läkemedel). Det är ett stort projekt som redan nu har pågått flera år och planeras att pågå ett bra tag framöver.  

Berätta om en arbetsrelaterad höjdpunkt under din anställning på Complyit?

Här vill jag lyfta våra konferensresor, de är helt klart högt upp på listan över höjdpunkter. Jag kommer även att tänka på mitt första uppdrag där jag och två andra coworkers från Complyit jobbade tillsammans i ett projekt i Enköping. Det var grymt kul att få jobba i ett team med personer som jag tycker om. Det blev verkligen en kul start i arbetslivet.

Hur ser du på work/lifebalance?

Jag har turen att ha flera hobbys, så det finns ofta något att se fram emot efter jobbet. Jag tror att alla har upplevt att tankarna ibland glider över på jobb under fritiden. Därför är det skönt att göra något där alla tankar är frikopplade från jobb. Det är extra bra om detta sker på vardagskvällar så att det blir ett avbrott efter jobbet samt att det inte blir en press att allt ska ske på helgen.

Vad gör ni för att stärka sammanhållningen i teamen och på företaget?

Vi har månad-/kvartalsmöten där hela företaget samlas och ledningen informerar om hur det går för oss som företag samt vilka planer som finns för framtiden. På dessa möten brukar vi även ha olika övningar och presentationer för att utbyta kompetens mellan coworkers. Sammanhållningen skapas även genom alla roliga aktiviteter, AWs och konferensresor som vi gör tillsammans. Jag tycker verkligen att detta är nyckeln till den goda sammanhållning som vi har. Detta var en av sakerna som lockade mig till Complyit.

Hur kan du vara med och påverka på Complyit?

Jag har regelbundna avstämningar med min chef där jag kan lyfta vad som helst. Jag har även varit med i workshops där vi i grupp har fått göra vår röst hörd kring vad som fungerar bra och vad som kan fungera bättre. Det är helt klart en öppen kultur på Complyit där alla får en chans att göra sin röst hörd.

Berätta om någonting du är stolt över på Complyit?

Det är en ynnest att jobba med duktiga kollegor som har fina värderingar. Jag är stolt över att tillhöra ett sånt trevligt gäng.

Fler intervjuer

Eva

"Det är inspirerande att träffa så många engagerade entreprenörer och väldigt roligt få komma in och stötta deras innovationer."
Läs intervjun

Daniel

"Vi har många sociala tillställningar och korta kontaktvägar inom företaget. Här visar våra ägare vägen genom att visa omtanke om de anställda och man känner sig uppskattad."
Läs intervjun

Åsa

"Känslan av det mindre, familjära företaget har behållits fastän vi är betydligt fler idag än när jag började för snart 8 år sedan."
Läs intervjun

Matilda

"Jag är dels stolt över att jobba på ett företag som lyssnar så mycket på sina anställda och hela tiden vill bli bättre. Men jag blir också stolt varje gång vi på månadsmöten får höra rapporter från våra kollegor ute hos kunder som hjälper till att ta fram nya spännande produkter och inte minst vaccin i dessa tider."
Läs intervjun

Maria

"Efter flera år på samma företag ville jag ha nya utmaningar och testa ny mark inom Life Science-fältet. Då kändes ett konsultbolag som Complyit, helt nischat mot Life Science, och dessutom med kontor i Uppsala, helt rätt och väldigt spännande. Jag visste också om flera trevliga och duktiga personer som jobbade på Complyit."
Läs intervjun

Rami

"Jag sökte efter ett företag som inte bara kunde erbjuda utvecklande och betydelsefulla uppdrag inom Life Science, utan även ett företag där gemenskap, respekt och kompetens stod i fokus."
Läs intervjun

Oscar

"Som småbarnsförälder är det såklart väldigt viktigt för mig att min arbetsgivare är flexibel och visar förståelse för att även privatlivet måste få ta plats. Jag har alltid upplevt både stöd och intresse från Complyits sida för att det ska funka på ett bra sätt."
Läs intervjun