Complyit

Karriär

Möt några av våra Co-workers

Jenny

Vad fick dig att söka dig till Complyit?

Anledningen till att jag först sökte mig till Complyit var för att jag hade flera vänner som jobbade här och verkade trivas bra, och för att en gamla favoritchef hade börjat här. Jag kände direkt under intervjun att Complyit skulle passa mig perfekt! Ett nischat life science-bolag med stor andel kvinnor med hög kompetens som också värdesätter att ha roligt tillsammans och lite guldkant på yrkeslivet. Härlig stämning, högt självbestämmande och möjlighet det många olika uppdrag.

Vad jobbar du med just nu?

Just nu jobbar jag som QA på ett bioteknikföretag i Uppsala i ett stort och roligt projekt.

Berätta om en arbetsrelaterad höjdpunkt under din anställning påComplyit?

Förutom alla fantastiskt trevliga konferensresor så tycker jag att våra kvartalsmöten med intressanta, inspirerande och gripande föreläsningar av både interna och externa föreläsare är det bästa med Complyit. Vi har fått prata med bland annat Max Tegmark, Fredrik Reinfeldt, Christina Richardsson, Robert Karjel, Petter och Elanie Eksvärd, och haft vinprovning med Kajsa Bergkvist.

Hur ser du på work/lifebalance?

Jag tycker att det är viktigt att privatlivet också måste få plats. Jag upplever att cheferna är måna om att se till att arbetsbelastningen inte ska vara för hög och att vi måste ha möjlighet till återhämtning mellan topparna. Jag har möjlighet att välja uppdrag som är roliga och ger energi, och låter en ha ork kvar i slutet av dagen.

Vad gör ni för att stärka sammanhållningen i teamen och påföretaget?

Vi gör många roliga saker tillsammans, som middagar, AW, bokklubbar och mycket annat. På våra möten läggs också stor vikt vid att vi får umgås och lära känna varandra vilket är bra och behövs då vi ofta sitter utspridda hos olika kunder.

Hur kan du vara med och påverka på Complyit?

Vi har ett väldigt fint program där varje månad en anställd får en summa att donera till en valfri välgörenhetsorganisation som man tycker är viktig. Complyit lägger mycket fokus på att förbättra om världen på olika sätt, och jag upplever att vi anställda blir lyssnade på och hörda när det kommer till både stort och smått inom företaget.

Berätta om någonting du är stolt över på Complyit?

Jag är stolt över att vara en del av ett företag med så många duktiga och trevliga kollegor!

Fler intervjuer

Eva

"Det är inspirerande att träffa så många engagerade entreprenörer och väldigt roligt få komma in och stötta deras innovationer."
Läs intervjun

Daniel

"Vi har många sociala tillställningar och korta kontaktvägar inom företaget. Här visar våra ägare vägen genom att visa omtanke om de anställda och man känner sig uppskattad."
Läs intervjun

Johannes

"Alla verkade tycka att det var ett bra företag att jobba på och jag fastnade för att det verkade vara ett bolag med härlig sammanhållning och fina värderingar. Jag blev inte besviken när jag började jobba här."
Läs intervjun

Åsa

"Känslan av det mindre, familjära företaget har behållits fastän vi är betydligt fler idag än när jag började för snart 8 år sedan."
Läs intervjun

Matilda

"Jag är dels stolt över att jobba på ett företag som lyssnar så mycket på sina anställda och hela tiden vill bli bättre. Men jag blir också stolt varje gång vi på månadsmöten får höra rapporter från våra kollegor ute hos kunder som hjälper till att ta fram nya spännande produkter och inte minst vaccin i dessa tider."
Läs intervjun

Maria

"Efter flera år på samma företag ville jag ha nya utmaningar och testa ny mark inom Life Science-fältet. Då kändes ett konsultbolag som Complyit, helt nischat mot Life Science, och dessutom med kontor i Uppsala, helt rätt och väldigt spännande. Jag visste också om flera trevliga och duktiga personer som jobbade på Complyit."
Läs intervjun

Rami

"Jag sökte efter ett företag som inte bara kunde erbjuda utvecklande och betydelsefulla uppdrag inom Life Science, utan även ett företag där gemenskap, respekt och kompetens stod i fokus."
Läs intervjun

Oscar

"Som småbarnsförälder är det såklart väldigt viktigt för mig att min arbetsgivare är flexibel och visar förståelse för att även privatlivet måste få ta plats. Jag har alltid upplevt både stöd och intresse från Complyits sida för att det ska funka på ett bra sätt."
Läs intervjun