Complyit

Karriär

Möt några av våra Co-workers

Daniel

Daniel har mycket erfarenhet inom validering av datoriserade system och dataintegritetsfrågor och har med sin problemlösningsförmåga och målinriktning varit en uppskattad medarbetare och ledare i de projekt han har jobbat i.

Vad fick dig att söka dig till Complyit?

Jag jobbade på ett annat, större konsultbolag när jag blev kontaktad av Complyit och jag lockades av den familjära stämningen. Jag fick också ett väldigt gott intryck av konsultcheferna och ägarna, vilket har bekräftats efter 3 år på företaget.

Vad jobbar du med just nu?

Jag är QA-IT och rådgivare i CSV-frågor och föreläser om GAMP5, GxP och CSV.

Berätta om en arbetsrelaterad höjdpunkt under din anställning på Complyit?

Att få vara med om arbetet med att ta fram ett Covid 19-vaccin. Även om mina uppgifter kretsade kring stödfunktioner för det arbetet, så fick jag ändå insyn i det historiska arbetet i realtid.

Hur ser du på work/lifebalance?

Med god planering och framförhållning så går det att släppa arbetet utanför arbetstiden. I min arbetssituation har jag stor påverkan på mitt schema och det finns en flexibilitet. Både uppdragsgivare och konsultchefer kan hjälpa till med att visa förståelse och vara bra ledare. När ledarskapet fungerar så fungerar också balansen mellan arbete och fritid.

Vad gör ni för att stärka sammanhållningen i teamen och på företaget?

Vi har många sociala tillställningar och korta kontaktvägar inom företaget. Här visar våra ägare vägen genom att visa omtanke om de anställda och man känner sig uppskattad.

Hur kan du vara med och påverka på Complyit?

Jag har alltid möjlighet att påverka vilka uppdrag jag är på och det är tydligt att min trivsel är viktig för företaget. Det är alltid lätt att kontakta en chef för att få hjälp med det man behöver och det finns en lyhördhet som gör att jag som anställd känner mig trygg.

Berätta om någonting du är stolt över på Complyit?

Att vi har så många duktiga konsulter, juniora som erfarna, som medverkar i så många intressanta organisationer och projekt och att vi samtidigt kan bevara stämningen i ett litet företag.

Fler intervjuer

Jenny

"Jag kände direkt under intervjun att Complyit skulle passa mig perfekt! Ett nischat life science-bolag med stor andel kvinnor med hög kompetens som också värdesätter att ha roligt tillsammans och lite guldkant på yrkeslivet."
Läs intervjun

Eva

"Det är inspirerande att träffa så många engagerade entreprenörer och väldigt roligt få komma in och stötta deras innovationer."
Läs intervjun

Johannes

"Alla verkade tycka att det var ett bra företag att jobba på och jag fastnade för att det verkade vara ett bolag med härlig sammanhållning och fina värderingar. Jag blev inte besviken när jag började jobba här."
Läs intervjun

Åsa

"Känslan av det mindre, familjära företaget har behållits fastän vi är betydligt fler idag än när jag började för snart 8 år sedan."
Läs intervjun

Matilda

"Jag är dels stolt över att jobba på ett företag som lyssnar så mycket på sina anställda och hela tiden vill bli bättre. Men jag blir också stolt varje gång vi på månadsmöten får höra rapporter från våra kollegor ute hos kunder som hjälper till att ta fram nya spännande produkter och inte minst vaccin i dessa tider."
Läs intervjun

Maria

"Efter flera år på samma företag ville jag ha nya utmaningar och testa ny mark inom Life Science-fältet. Då kändes ett konsultbolag som Complyit, helt nischat mot Life Science, och dessutom med kontor i Uppsala, helt rätt och väldigt spännande. Jag visste också om flera trevliga och duktiga personer som jobbade på Complyit."
Läs intervjun

Rami

"Jag sökte efter ett företag som inte bara kunde erbjuda utvecklande och betydelsefulla uppdrag inom Life Science, utan även ett företag där gemenskap, respekt och kompetens stod i fokus."
Läs intervjun

Oscar

"Som småbarnsförälder är det såklart väldigt viktigt för mig att min arbetsgivare är flexibel och visar förståelse för att även privatlivet måste få ta plats. Jag har alltid upplevt både stöd och intresse från Complyits sida för att det ska funka på ett bra sätt."
Läs intervjun