Complyit

Karriär

Möt några av våra Co-workers

Matilda

Vad fick dig att söka dig till Complyit/Hur såg din resa till Complyit ut?


Jag började på Complyit direkt efter att jag tog examen för 3 år sedan. Jag fick upp ögon för Complyit på en mässa på KTH 1-2 år tidigare och tyckte att det verkade som ett företag med sunda värderingar så när jag sen tog examen kändes det som det enda rätta.

Vad jobbar du med just nu?


Just nu jobbar jag som QA/RA på medtech-bolag och det är väldigt mycket fokus på det nya regelverket för medicintekniska produkter.

Berätta om en arbetsrelaterad höjdpunkt under din anställning på Complyit!

Det måste ändå bli den enda konferensresan jag hunnit vara med på innan pandemin kom och satte käppar i hjulet för fler resor. Jag ville egentligen komma på ett mer unikt svar men det är svårt att toppa även om det också blivit många roliga månadsmöten och AWs. 

Hur ser du på work/life balance?

Ärligt talat är det inget jag funderar så mycket på, vilket jag antar tyder på att balansen är ganska bra. Varannan vecka har vi avstämning med vår närmsta chef och då diskuterar vi arbetsbelastningen och min erfarenhet är att Complyit är väldigt lyhörda.

Vad gör ni för att stärka sammanhållningen i teamen och på företaget?

Månads- och kvartalsmöten är en stor bidragande faktor till att sammanhållningen är så bra trots att vi alla är ute hos olika kunder. På mötena är det en bra balans mellan att lära sig om varandras kompetenser, så att man vet vem man ska be om hjälp med vad, och att få tid till att bara prata om vilket fotbollslag en kollega hejar på, eller vad man nu kan tänkas tycka är kul att veta om sina kollegor.

Hur kan du vara med och påverka på Complyit?

Jag upplever att man kan vara med och påverka väldigt mycket om man vill och att ledningen är måna om att få input från oss. Dels via avstämningar med närmsta chefen men också på månads/kvartalsmöten.

Berätta om någonting du är stolt över på Complyit?

Jag är dels stolt över att jobba på ett företag som lyssnar så mycket på sina anställda och hela tiden vill bli bättre. Men jag blir också stolt varje gång vi på månadsmöten får höra rapporter från våra kollegor ute hos kunder som hjälper till att ta fram nya spännande produkter och inte minst vaccin i dessa tider.

Hur bidrar ni på Complyit till en ”bättre värld”?

Framförallt bidrar vi med kompetens inom LifeScience-branchen, men vi har även projektet ”I Contribute” där vi månadsvis donerar pengar till välgörande ändamål. 

Fler intervjuer

Jenny

"Jag kände direkt under intervjun att Complyit skulle passa mig perfekt! Ett nischat life science-bolag med stor andel kvinnor med hög kompetens som också värdesätter att ha roligt tillsammans och lite guldkant på yrkeslivet."
Läs intervjun

Eva

"Det är inspirerande att träffa så många engagerade entreprenörer och väldigt roligt få komma in och stötta deras innovationer."
Läs intervjun

Daniel

"Vi har många sociala tillställningar och korta kontaktvägar inom företaget. Här visar våra ägare vägen genom att visa omtanke om de anställda och man känner sig uppskattad."
Läs intervjun

Johannes

"Alla verkade tycka att det var ett bra företag att jobba på och jag fastnade för att det verkade vara ett bolag med härlig sammanhållning och fina värderingar. Jag blev inte besviken när jag började jobba här."
Läs intervjun

Åsa

"Känslan av det mindre, familjära företaget har behållits fastän vi är betydligt fler idag än när jag började för snart 8 år sedan."
Läs intervjun

Maria

"Efter flera år på samma företag ville jag ha nya utmaningar och testa ny mark inom Life Science-fältet. Då kändes ett konsultbolag som Complyit, helt nischat mot Life Science, och dessutom med kontor i Uppsala, helt rätt och väldigt spännande. Jag visste också om flera trevliga och duktiga personer som jobbade på Complyit."
Läs intervjun

Rami

"Jag sökte efter ett företag som inte bara kunde erbjuda utvecklande och betydelsefulla uppdrag inom Life Science, utan även ett företag där gemenskap, respekt och kompetens stod i fokus."
Läs intervjun

Oscar

"Som småbarnsförälder är det såklart väldigt viktigt för mig att min arbetsgivare är flexibel och visar förståelse för att även privatlivet måste få ta plats. Jag har alltid upplevt både stöd och intresse från Complyits sida för att det ska funka på ett bra sätt."
Läs intervjun