Complyit

Karriär

Möt några av våra Co-workers

Eva

Vad fick dig att söka dig till Complyit?

Jag saknade att vara konsult, och hade hört mycket gott om Complyit från gamla kollegor. Sen fick jag otroligt gott intryck av min rekryterande chef och gick på magkänslan.  

Vad jobbar du med just nu?

Jag jobbar med medicinteknik, både MDR och IVDR inom våra CE Concepts. Just CE Concepts fokuserar mycket på mindre bolag som behöver CE märka sina produkter – och det är inspirerande att träffa så många engagerade entreprenörer och väldigt roligt få komma in och stötta deras innovationer.  

Hur ser du på work/lifebalance?

Work life balance är otroligt viktigt för oss alla, och jag tror att majoriteten av oss mår bäst när vi har balans. Jag har en personlighet som lätt och gärna fastnar i saker och jobbar väldigt lätt för mycket bara för att det är kul.

Så jag jobbar konstant på att bli bättre på det, och älskar att vara på en arbetsplats där jag får stöttning i det. I min erfarenhet så är man alltid duktigare på att säga åt andra att balansera jobb och fritid – så när alla hjälps åt, ledning och kolleger, gynnar det alla.

Att ha hobbys som tar tid hjälper också till i den balansen. Man ska ha mycket roliga saker som pockar på ens uppmärksamhet så blir det lättare att växla mellan dem.

Vad gör ni för att stärka sammanhållningen i teamen och på företaget?

Vi är väldigt familjära på Complyit. Och vi hittar ofta på saker tillsammans. Det finns vissa stående punkter. Som frukostar på kontoret, vi ses för frukost i Uppsala kontoret en gång i veckan för dem som har tid. Vi har gruppmiddagar med jämna mellanrum. Och vi har våra Complyitmöten där vi passar på att mingla, äta gott, får lyssna på intressanta föreläsningar eller sjunga.

Förutom de stående sakerna så kommer det kul aktiviteter till som tätt. Som Run of hope, Klädbytardag eller som den kommande Måleri-workshopen vi ska ha (Jag ser verkligen fram emot den!).

Hur kan du vara med och påverka på Complyit?

Det är korta beslutsvägar på Complyit så jag känner att det är väldigt lätt att få komma med idéer i smått och stort och bli lyssnad på. Det är fantastisk roligt, och bidrar även enligt mig till att stärka sammanhållningen.  

Berätta om någonting du är stolt över på Complyit?

Jag är stolt över att jobba på ett företag som har så tydligt samhällsengagemang och fokus på att ta hand om sin personal.

Fler intervjuer

Jenny

"Jag kände direkt under intervjun att Complyit skulle passa mig perfekt! Ett nischat life science-bolag med stor andel kvinnor med hög kompetens som också värdesätter att ha roligt tillsammans och lite guldkant på yrkeslivet."
Läs intervjun

Daniel

"Vi har många sociala tillställningar och korta kontaktvägar inom företaget. Här visar våra ägare vägen genom att visa omtanke om de anställda och man känner sig uppskattad."
Läs intervjun

Johannes

"Alla verkade tycka att det var ett bra företag att jobba på och jag fastnade för att det verkade vara ett bolag med härlig sammanhållning och fina värderingar. Jag blev inte besviken när jag började jobba här."
Läs intervjun

Åsa

"Känslan av det mindre, familjära företaget har behållits fastän vi är betydligt fler idag än när jag började för snart 8 år sedan."
Läs intervjun

Matilda

"Jag är dels stolt över att jobba på ett företag som lyssnar så mycket på sina anställda och hela tiden vill bli bättre. Men jag blir också stolt varje gång vi på månadsmöten får höra rapporter från våra kollegor ute hos kunder som hjälper till att ta fram nya spännande produkter och inte minst vaccin i dessa tider."
Läs intervjun

Maria

"Efter flera år på samma företag ville jag ha nya utmaningar och testa ny mark inom Life Science-fältet. Då kändes ett konsultbolag som Complyit, helt nischat mot Life Science, och dessutom med kontor i Uppsala, helt rätt och väldigt spännande. Jag visste också om flera trevliga och duktiga personer som jobbade på Complyit."
Läs intervjun

Rami

"Jag sökte efter ett företag som inte bara kunde erbjuda utvecklande och betydelsefulla uppdrag inom Life Science, utan även ett företag där gemenskap, respekt och kompetens stod i fokus."
Läs intervjun

Oscar

"Som småbarnsförälder är det såklart väldigt viktigt för mig att min arbetsgivare är flexibel och visar förståelse för att även privatlivet måste få ta plats. Jag har alltid upplevt både stöd och intresse från Complyits sida för att det ska funka på ett bra sätt."
Läs intervjun