Complyit

Karriär

Möt några av våra Co-workers

Maria

Vad fick dig att söka till Complyit?

Efter flera år på samma företag ville jag ha nya utmaningar och testa ny mark inom Life Science-fältet. Då kändes ett konsultbolag som Complyit, helt nischat mot Life Science, och dessutom med kontor i Uppsala, helt rätt och väldigt spännande. Jag visste också om flera trevliga och duktiga personer som jobbade på Complyit.  

Vad jobbar du med just nu?

Jag är valideringsledare för processvalideringen av förbrukningsprodukt hos ett bolag inom In vitro-diagnostik.  

Berätta om en arbetsrelaterad höjdpunkt under din anställning på Complyit

Jag har svårt att välja ut en enskild höjdpunkt utan kommer att tänka på flera ljusglimtar. Allt från bra medarbetarsamtal med närmsta chef och skratt och problemlösning med härliga kollegor till inspirerande månadsmöten i Stockholm och mysiga picknickar med Uppsala-gänget. 

Hur ser du på work/lifebalance?

Det är okej med intensiva arbetsperioder bara det finns stunder för återhämtning. Sen är det väldigt individuellt hur sådan återhämtning ser ut. För mig är återhämtning att umgås med vänner och familj, roliga upplevelser och att få träna och vara ute i naturen. 

Vad gör ni för att stärka sammanhållningen i teamen och på företaget?

Jag tycker Complyit märker ut sig i sin strävan att skapa sammanhållning inom bolaget. Förutom månads- och kvartalsmöten med efterföljande mingel så ordnas det regelbundet något roligt samkväm, allt från Galakväll till AW eller picknick.

Hur kan du vara med och påverka på Complyit?

Jag upplever att Complyit är öppna och lyhörda för nytänkande och det finns många forum att framföra sina idéer och tankar i. Allt från månads- och kvartalsmöten till individuella medarbetarsamtal. Det finns även olika internprojekt inom Complyit som man kan engagera sig i. 

Berätta om någonting du är stolt över på Complyit?

Att få jobba med så många kompetenta och trevliga människor! 

Hur bidrar ni på Complyit till en ”bättre värld” ?

Vi är ett gäng engagerade medarbetare som vill sprida positiv energi i mötet med andra människor och bidra med stark kompetens inom medicinteknik och läkemedel och därmed hjälpa till i framtagandet av produkter som kan hjälpa människor med svåra sjukdomar eller handikapp.

 

 

 

Fler intervjuer

Jenny

"Jag kände direkt under intervjun att Complyit skulle passa mig perfekt! Ett nischat life science-bolag med stor andel kvinnor med hög kompetens som också värdesätter att ha roligt tillsammans och lite guldkant på yrkeslivet."
Läs intervjun

Eva

"Det är inspirerande att träffa så många engagerade entreprenörer och väldigt roligt få komma in och stötta deras innovationer."
Läs intervjun

Daniel

"Vi har många sociala tillställningar och korta kontaktvägar inom företaget. Här visar våra ägare vägen genom att visa omtanke om de anställda och man känner sig uppskattad."
Läs intervjun

Johannes

"Alla verkade tycka att det var ett bra företag att jobba på och jag fastnade för att det verkade vara ett bolag med härlig sammanhållning och fina värderingar. Jag blev inte besviken när jag började jobba här."
Läs intervjun

Åsa

"Känslan av det mindre, familjära företaget har behållits fastän vi är betydligt fler idag än när jag började för snart 8 år sedan."
Läs intervjun

Matilda

"Jag är dels stolt över att jobba på ett företag som lyssnar så mycket på sina anställda och hela tiden vill bli bättre. Men jag blir också stolt varje gång vi på månadsmöten får höra rapporter från våra kollegor ute hos kunder som hjälper till att ta fram nya spännande produkter och inte minst vaccin i dessa tider."
Läs intervjun

Rami

"Jag sökte efter ett företag som inte bara kunde erbjuda utvecklande och betydelsefulla uppdrag inom Life Science, utan även ett företag där gemenskap, respekt och kompetens stod i fokus."
Läs intervjun

Oscar

"Som småbarnsförälder är det såklart väldigt viktigt för mig att min arbetsgivare är flexibel och visar förståelse för att även privatlivet måste få ta plats. Jag har alltid upplevt både stöd och intresse från Complyits sida för att det ska funka på ett bra sätt."
Läs intervjun